WRC.com

Syötettä ei löytynyt

MTV3

Syötettä ei löytynyt

Autosport

Syötettä ei löytynyt

Yle moottoriurheilu uutiset

Yle Urheilu | Tuoreimmat uutiset
 1. Yle Urheilun asiantuntijat Jonne Kunnas ja Miika Nuutinen purkavat jalkapallon rangaistuspotkusuorituksen atomeiksi. Koko joukkueen toiminnalla voidaan vaikuttaa lopputulokseen.
 2. Suomen Olympiakomitean on nimennyt uudet huippu-urheiluvastaavansa. Purjehdus nousi kärkilajien tukiohjelmaan ja yleisurheilu kasvatti tukipottiaan.
 3. Eero Hirvonen ja Ilkka Herola eivät ole saaneet parastaan irti muun muassa sairastelun vuoksi. Hirvonen uskoo, että hänen hiihtokuntonsa on parempi kuin miltä se alkukauden kilpailuissa on näyttänyt.
 4. Yle Urheilun asiantuntijat Miika Nuutinen ja Jonne Kunnas avaavat, kuinka MM-joukkueet ovat olleet tehokkaita keskityksissä. Etelä-Korea teki jo alkulohkossa historiaa omilla lukemillaan.
 5. Hallitseva MM-pronssimitalisti Belgia jäi Qatarin kisoissa alkulohkoon. Kohu joukkueen sisäisistä riidoista paisuu. Myös maan jalkapalloliitto sai rajua palautetta eronneen päävalmentajan suunnalta.
 6. Kansainvälisen hiihtoliiton päättäjät ja Lillehammerin kisajärjestäjät eivät saa viikonlopun toimistaan puhtaita papereita, kirjoittaa Atte Husu.
 7. Roope Hintzin Dallas Stars teki kolmannessa erässä hirmunousun. Suomalaismaalivahdeista Ville Husso ja Ukko-Pekka Luukkonen juhlivat voittoa.
 8. Jonne Kähkönen oli Suomen päävalmentajana tyytymätön siihen, ettei voinut keskittyä vain valmentamiseen. Italian naisten maajoukkueessa tilanne on toinen ja suomalaisluotsi on viihtynyt uudessa pestissään.
 9. Englanti jyräsi tieltään Senegalin 3–0, mutta voitto otettiin maassa vastaan vielä yllättävänkin maltilla. Nimittäin edessä on Ranskan ja Englannin historian ensimmäinen arvokisojen pudotuspelikohtaaminen.
 10. Raheem Sterlingillä on vielä mahdollisuus palata MM-turnaukseen, mikäli tilanne kotona on siihen sopiva.
 11. Jalkapallon MM-kisojen osallistujamäärä kasvaa roimasti. Se tuo mukanaan muutoksia turnausformaattiin, mutta aiempi suunnitelma kolmen joukkueen lohkoista voidaan heittää romukoppaan.
 12. Suvi Minkkinen oli sunnuntain paras suomalainen takaa-ajon 15:nnellä sijallaan ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdella. Maailmancup jatkuu torstaina Itävallassa.
 13. Ranska osoitti Puola-voitossa asiantuntija Jonne Kunnaksen mielestä olevansa valmis uusimaan maailmanmestaruutensa. Ranskan hyökkäysnelikko on ilman Karim Benzemaakin jälleen loistava ja kliininen.
 14. 21-vuotiaalla qatarilaisella Ghaidalla ei ole mahdollisuutta päästä maansa maajoukkueeseen, koska sitä ei ole. Qatar on pettänyt lupauksensa naisten jalkapallon kehittämisestä.
 15. Kilpailun voittanut Norjan Pål Golberg kauhisteli, mitä olisi tapahtunut, jos mielenosoittajat olisivat vallanneet ladun alamäessä ylämäen sijaan.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla