WRC.com

Syötettä ei löytynyt

MTV3

Syötettä ei löytynyt

Autosport

Syötettä ei löytynyt

Yle moottoriurheilu uutiset

Yle Urheilu | Tuoreimmat uutiset
 1. Antti Suomela on aloittanut vahvasti Sveitsin liigakauden Lausannessa. Espoolaislähtöistä Suomelaa voi pitää tämän hetken kovimpana suomalaisjääkiekkoilijana Euroopan kaukaloissa.
 2. Ekenäs IF on kovan työn edessä, jotta se läpäisee jalkapallon Veikkausliigan lisenssimääräykset. Kaupunginjohtajan mielestä EIF on iso asia Raaseporin maineelle, mutta stadionin kohdalla painavat myös poliittiset päätökset.
 3. Ylen jalkapalloaiheinen 11 ystävää -podcast käsittelee jokaisessa jaksossaan yhden yleisön toivoman aiheen. Uusi jakso julkaistaan tiistaisin kello 15.
 4. Kouvot Basket ei aio hakea Korisliiga-lisenssiä kaudelle 2025–2026, elleivät peliolosuhteet parane.
 5. Ott Tänak on palaamassa Hyundaille, raportoi Dirtfish. Se on rallimedian tietojen mukaan vaikuttamassa myös Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen tilanteeseen. Asiantuntija ymmärtää Tänakin ratkaisun.
 6. Lauri Markkasen syksyn ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa Utahissa suurin osa kysymyksistä koski hänen päättynyttä varusmiespalvelustaan.
 7. Emil Soravuon toipuminen akillesjänteen katkeamisesta maailmancupissa käytäviin olympiakarsintoihin on epävarmaa. Vuonna 2021 voitetun MM-pronssin jälkeen vammat ovat sotkeneet matkaa kohti olympiaunelmaa.
 8. Henri Ruoste alkaa totutella ajatukseen, että hänen oudoissa olosuhteissa vahingoittunut hevosensa ei pysty palaamaan kilpailuihin. Tutkinta tapahtumista jauhaa paikallaan, eikä myyntiarvoa enää ole.
 9. Jalkapallon Veikkausliigan lisenssimääräyksiä on kiristetty etenkin olosuhteiden osalta. Tämä voi koitua liiganousua juhlivan tammisaarelaisen EIF:n kohtaloksi.
 10. Autourheilun kuninkuusluokkaan, formula ykkösten MM-sarjaan on vahvasti tyrkyllä yhdestoista talli - yhdysvaltalainen Andretti Formula Racing.
 11. Tigist Assefan menoa katsellessa tuntui suorastaan absurdilta, että vielä vuoden 1980 olympiakisoissa 1500 metriä oli naisten pisin juoksumatka, kirjoittaa Pekka Holopainen.
 12. Venäläiset ja valkovenäläiset on suljettu laajalti ulos kansainvälisestä urheilusta, mutta sarjatoiminnassa tilanne on erilainen. NHL:stä venäläispelaajia löytyy ainakin 50.
 13. Seinäjoen Jalkapallokerhon mukaan joukkueella ei ollut maanantaina harjoituksia. Jalkapallon pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Panu Aution mukaan lepopäivien merkitys korostuu etenkin loppukaudesta.
 14. Yhä vähenevässä määrin Suomen suurimmissa kaupungeissa lasten ja nuorten harjoitusvuorot ovat maksuttomia.
 15. Pohjoismaat haluavat lisätä kansainvälisiä pelejä naisten seurajoukkueille. Yksi mahdollisuus on uuden liigan perustaminen.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.