Timo Myöhänen Mylly Trialissa 2019. Kuva: Tapani Teittinen

Trial-moottoripyörien ja -polkupyörien näyttävä ajonäytöstapahtuma saapuu jo viidettä kertaa kauppakeskus Myllyyn Raisioon huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Näytösten rinnalla kulkee laaja moottoripyöränäyttely.

Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, nähdään jälleen huikeaa moottoripyörien ja polkupyörien akrobatiaa, kun trialin erikoistaitajat tulevat esittelemään osaamistaan kahden päivän ajaksi lauantaina ja sunnuntain 4.

-5. huhtikuuta.

Kauppakeskuksen sisälle rakennetaan kaksi näytösaluetta. Pääareenalla Myllyntorilla toteutetaan ajonäytökset kolmesti päivässä, minkä lisäksi Myllyn Olohuoneessa taituroivat trial-polkupyöräilijät kahdesti päivässä.

Kauppakeskuksen käytäviä täyttävät puolestaan kauppiaiden toimesta moottoripyörä- ja mopouutuudet sekä yksityisten harrastajien omat pyörät niin kadulta kuin maastosta.

Myllyssä vierailevia lapsia varten rakennetaan erillinen ajorata, jossa perheen pienimmät voivat käydä kokeilemassa sähkömopoilla ajamista pientä maksua vastaan.

– Tuomme tapahtuman kautta esille korkean tason ajo-osaamista näytöksillä, mutta myös yleisesti moottoripyöräharrastuksen iloisia ja monipuolisia puolia. Haluamme nostaa esiin myös sitä, että moottoripyörillä ja mopoilla harrastavat kaikenikäiset taaperoista vanhuksiin, niin pojat ja miehet kuin tytöt ja naiset. Moottoripyöräily on harrastus muiden joukossa ja sitäkin voi harrastaa niin leikkimielisesti kuin tosissaan, kuntoillen tai omia rajoja hakien. Moottoripyöräily on myös usein koko perheen yhteen sitova aktiviteetti, tapahtuman tuottaja Marko Vihriä kuvailee.

Viidennen Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyn järjestäjänä toimii Exreme Dirty Driwers ry. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii OP Koti.
Maksuton tapahtuma on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti kumpanakin viikonlopun päivänä kello 10:00-19:00.

Teksti: Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely -tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla