American Car Show 2020 järjestetään perjantaina-sunnuntaina 10.-12.4.2020. Kuva: American Car Show -tiedotus.

Historian ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978, ja tulevana pääsiäisenä on vuorossa jo 43. näyttelytapahtuma. Perinteet ovat pitkät.

American Car Show -näyttely on aina ollut alansa suurin ja monipuolisin näyttely Suomessa.

Yli neljän vuosikymmenen aikana se on laajentunut vantaalaisesta pienen piirin jenkkiautotapahtumasta mittavaksi ja korkeatasoiseksi harraste- ja erikoisajoneuvonäyttelyksi. Samalla siitä on tullut yksi suosituimmista koko perheen pääsiäistapahtumista pääkaupunkiseudulla.

Jenkkiautoihin ja tapahtuman syntyhistoriaan viittaavasta nimestään huolimatta American Car Show edustaa tänä päivänä vain yhtä, toki erittäin merkittävää osaa suuresta ajoneuvonäyttelystä. Yhtä lailla näyttelyn sisällön kannalta tärkeitä ovat nuorison suosima Tuning Car Show, moottoripyöräharrastajien MC Heaven, nostalgikoille tarkoitettu Classic Car Show, raskaan sarjan kalustosta innostuneiden Custom Truck Show ja nykypäivän viimeisiin uutuuksiin tykästyneiden Motosport 2020. Uusinta uutta on nyt ensimmäistä kertaa juniorimotoristeille, tytöille ja pojille, suunniteltu Mopo Tuning. Kaikki saman katon alla, samaan aikaan samassa näyttelytapahtumassa.

– Jenkkiautot ovat tietysti niin koko toimintamme kuin tämän näyttelynkin sydän ja sielu, mutta tarjolla on paljon muutakin, kertoo FHRA Marketing Oy:n toimitusjohtaja Eero Kiiskinen.

Näyttelyn järjestää vuonna 1972 perustettu Finnish Hot Rod Association ry, FHRA.

American Car Show 2020 toteutetaan kolmipäiväisenä, perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan 10.-12. huhtikuuta.

Aukioloajat:

Perjantai 10.4. kello 10.00 – 18.00
Lauantai 11.4. kello 10.00 – 18.00
Sunnuntai 12.4. kello 10.00 – 18.00

Teksti: Kaisa Lökfors, tiedote.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla