Mayhem-tapahtumakiertueella tullaan näkemään myös huikeita moottorikelkkatemppuja. Kuva: Mayhem Tiedotus

Eri urheilulajit kokoava vauhdikas Mayhem-tapahtumakiertue sisältää tänä vuonna neljä eri kohdetta sekä uutuutena snowcross-kilpailun. Ensimmäinen Mayhem-tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna Muoniossa.

Tämän vuoden Mayhem-tapahtumat järjestetään neljässä hiihtokeskuksessa.

Kiertue starttaa 7.4. Muonion Olokselta, 14.4. vuorossa on Sodankylän Luosto, 21.4. kisataan Rovaniemen Ounasvaarassa ja kausi huipentuu 28.-30. huhtikuuta Äkäslompolon Ylläkselle, jossa tämän vuoden uutuutena on snowcross-kilpailu. Kilpailuun on ilmoittautunut myös snowcrossin MM-mitalisti sekä Yhdysvaltojen ISOC-sarjan mestari Aki Pihlaja.

Vuonna 2017 Ylläksen Mayhemillä oli 4 000 katsojaa, jonka myötä se kasvoi yhdeksi suosituimmista moottorikelkka-tapahtumista Suomessa. Siitä huolimatta Mayhem ei ole keskittynyt vain moottorikelkkailuun, vaan myös erilaisiin ja monipuolisiin kilpailuihin. Tämä koko perheen Extreme-tapahtuma sisältää 12 eri kilpailumuotoa, jotka vaativat monipuolista taitoa, voimaa ja ajamista.

Moottoripyörien Hillclimb-kilpailu on suosittu osa Mayhem-tapahtumaa. Kuva: Mayhem Tiedotus

Snowcrossin lisäksi Mayhem-tapahtumissa nähdään moottoriurheilupuolelta Moottoripyörä ja Snomobile HillClimb -kilpailut, joissa kisaajat ajavat huipulle jyrkkää ja kurvikasta rataa pitkin. FSX Nordic Championship -kilpailussa parhaat pohjoismaalaiset Freestyle-moottorikelkkailijat esittävät taitonsa lentäen super-kicker-rampilta jopa 11 metriä korkealle. Daniel Bodin, joka on kolminkertainen maailmanmestari ja 2017 FSX Pohjoismaiden mestari 2017, on kilpailemassa myös tänäkin vuonna mestaruudesta Ylläksellä.

Lisätietoa: Mayhem.fi

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla