American Car Show järjestettiin nyt jo 41. kerran peräkkäin. Kuva: American Car Show Tiedotus

Suomen suurin harraste- ja erikoisajoneuvonäyttely American Car Show järjestettiin jo vuosia jatkuneen perinteen mukaan jälleen pääsiäispyhinä peräti 41. kerran peräkkäin. Ensimmäinen näyttely oli Tikkurilan Jäähallissa toukokuussa 1978.

”Pääsiäissää oli viime vuotiseen tapaan poikkeuksellisen kylmä, onneksi kuitenkin aurinkoinen. Yleisömäärä oli iloksemme kuitenkin viime vuotiseen verrattuna noin kymmenen prosenttia suurempi,” kertoo näyttelyn järjestävän FHRA ry:n (Finnish Hot Rod Association) toiminnanjohtaja Leo Laurell.

“Kävijät ovat myös huomioineet sen, että näyttelypäiviä on nykyään kolme entisaikojen neljän päivän sijaan, mikä näkyi erityisesti näyttelyn päätöspäivänä sunnuntaina. Sunnuntai oli tänä vuonna kävijämäärältään huomattavasti entisiä vuosia vilkkaampi,” Laurell jatkaa.

”Näyttelyn aikana saamamme runsaan yleisöpalautteen perusteella näyttelyn monipuolinen tarjonta vaikutti täyttäneen kävijöiden odotukset, mikä on tietysti se kaikkein tärkein asia järjestäjän kannalta katsottuna. Ainahan jotain parannettavaa löytyy, mutta suunta näyttää olevan oikea.”

”Neljässä vuosikymmenessä muutaman vantaalaisen jenkkiautoharrastajan Tikkurilan jäähallissa vuonna 1978 järjestämä American Car Show on kasvanut Suomen suurimmaksi koko perheen harraste- ja erikoisajoneuvotapahtumaksi,” toteaa FHRA ry:n hallituksen puheenjohtaja Lasse Koskinen.

American Car Show + Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport -näyttely järjestetään jälleen vuoden kuluttua Pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa.

Näyttelyssä palkittujen lista täältä.

People’s Choice äänestyksessä tuhansia ääniä annettiin Radio Cityn sivuilla ja American Car Show -mobiilisovelluksella.

MC Heaven / People’s Choice 2018: Juho Kallion Harley-Davidson Sportster vm. 1992
Tuning Car Show / People’s Choice 2018: Juri Leppäsen Audi A7 vm. 2011
American Car Show / People’s Choice 2018: Jani Oikarisen VW Panel van vm. 1960

Best in the Show -palkinnon sai Rene Hagenin Chevrolet Suburban vm. 1965.

Miss Hot Rod 2018 kilpailun voittaja oli hehkeä, 22-vuotias Anna Netrebine Helsingistä. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui niin ikään helsinkiläinen Endia Patterson (26 v.) ja toiseksi perintöprinsessaksi Sonja Melander (26 v.) Sipoosta. Yleisön suosikiksi valikoitui 20-vuotias vihtiläinen Milla Torkkel.

Teksti: American Car Show Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla