Jääradan SM-sarjan kaksi viimeistä osakilpailua ajetaan tulevana viikonloppuna Pohjois-Ruotsissa Morajärvellä. Kolminkertainen jääradan Suomen mestari Jere Kalliokoski lähtee puolustamaan viime talven mestaruutta sarjan ykkösenä, alahärmäläinen voitti sarjan avauskilpailun Ylivieskassa näytöstyyliin.

Sarjassa ajetaan kolme osakilpailua, ensimmäinen ajettiin Ylivieskassa ja kaksi seuraavaa Morajärvellä. Kalliokoski ja luottopeli Mitsubishi toimivat saumattomasti Ylivieskan finaalilähdössä, tavoitteena on jatkaa samaa rataa Ruotsissa.

- Alkuerässä sain huonon lähdön, mutta säädettiin tauolla autoa ja miestä, finaali menikin sitten hyvin, pääsin startista piikkiin ja karkuun, Kalliokoski kertaa avausosakilpailun tapahtumia.

Ylivieskan kilpailun jälkeen kahden mestaruuden Mitsubishi on tiimin toimesta tarkistettu, kilpailuviikolle suunniteltu testi peruuntui, mutta luotto autoon on sataprosenttinen.

- Auto on huollettu, sen osalta kaikki on kunnossa. Testipäivä vaan jäi ajamatta muiden kiireiden vuoksi, joten Morajärven ensimmäisessä startissa sitten varmistetaan että kaikki on kunnossa. Radasta ei ole mitään tietoa, mutta kuulopuheiden perusteella Ruotsissa on aina tehty nopeita ratoja, sehän sopii oikein hyvin, sen komeampaa mitä kovempaa saa päästää menemään, AL-Härmää edustava Kalliokoski toteaa.

Jääradan SM-sarjan päätös ajetaan Ruotsissa Morajärvellä 11.-12.3. Kilpailun tuloksia tulee Kalliokoski Motorsportin Facebook-sivuille, linkki alla. 

Kalliokoski Motorsport | Facebook

Jere Kalliokoski RX

Kuva Tuomas Tenho, teksti Toni Lönroos.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla