Kilpailukaudella 2020 oululainen Patrik Pasma saavutti neljä voittoa ja kaksi hopeasijaa Formula Formula Regional Euroopanmestaruussarjassa.

Kuuden palkintokorokesijoituksen ja useiden muiden pistesijoitusten myötä hän oli lopulta sarjan neljänneksi nopein autourheilija sekä eniten mestaruuspisteitä myös suomalaiselle KIC Motorsport tiimille tuonut kuljettaja.

Nyt huhtikuun neljäntenä viikonloppuna Belgian SPA-Francorchampsin kilparadalta käynnistyvään kilpailukauteen 2021 KIC Motorsport starttaa kolmen kuljettajan voimin. Yksi kolmesta on Patrik Pasma, jonka tavoitteena on vain ja ainoastaan kauden 2020 neljännen sijan parantaminen. Parasta aikaa F3 Aasian mestaruussarjaa Lähi-Idässä ajava Pasma ajaa saksalaisen Nico Göhlerin ja myöhemmin julkaistavan kolmannen kuljettajan tiimikaverina.

- Vuosi sitten Patrikin vauhti kasvoi kilpailukauden edetessä ja kun palkintokorokesijoituksia ja ennen kaikkea voittoja alkoi tulemaan niin todettiin, että silloin missio jäi hieman kesken. Nyt kilpailukaudella

2021 meillä on tavoitteena viedä se maaliin, tiimin omistava Petri Lappalainen kertoo.

- Tähän mennessä yhteensä 12 tiimiä on ilmoittautunut mukaan joko kahdella tai kolmella kilpailijalla. Tiimimme kuljettajat saavat vastaansa esimerkiksi brasiliaisen F1-kuljettaja Rubens Barrichellon pojan Eduardo Barrichellon. Taso sarjassa tulee olemaan kova ja siten koemme myös, että urallaan kokenut ja menestynyt Patrik Pasma on oikea henkilö, jolta kaksi nuorempaa kuljettajaamme voivat paljon saada oppia, Lappalainen jatkaa.

Lisätietoja saat KIC Motorsportin kotisivuilta osoitteesta: https://www.kicmotorsport.com/
Sekä tiimin sosiaalisesta mediasta: https://www.facebook.com/kicmotorsport
Ja https://www.instagram.com/kicmotorsport

Jani Kekoni

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.