Historic Race Finland ry:n 30-vuotis juhlakauden jännittävimmät hetket ovat sarjamestaruuksien kannalta käsillä, kun 154 monen merkkistä ja mallista historiallista ratakilpuria kohtaa Gulf Historic Race Cupin kahdessa viimeisessä osakilpailussa 5.–6.9. uudella KymiRingin moottoriradalla. 

Ratasarjassa on jahdattu sarjapisteitä tänä vuonna jo kuudessa osakilpailussa. Nyt vuorossa on kauden 7. sekä 8. osakilpailu. Harjoitukset ja aika-ajot kruunaa kilpalähdöt molempina kisapäivinä seuraavissa luokissa: 

- Historic erikoisvakio/GTS-autot (1947–1981)
- Historic vakio/GT-autot (1966-1981)
- Fiat Historic Ratapotti (1971–81)
- Historic Formulat (1966-90)
- Subaru Sport
- SS 1300
- Locost
- Roadsport V8/A-C (luokitellut vuoteen 1985 asti)  
  2A/2B (luokitellut vuoteen 1998 asti)
- Suomen vanhin rataluokka Mini 1000

Harrasteajoneuvoille on oma näyttelyalue

Historic Kymi Racessa on harrasteajoneuvoparkki 30-vuotiaille ja vanhemmille harraste- ja klassikkoajoneuvoille. Tälle näyttelyalueelle tulee ilmoittautua ennakkoon. Se tulee tehdä viimeistään päivää ennen ko. kisapäivää ja erikseen molemmilta päiviltä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ostaa vähintään yksi pääsylippu ennakkoon (linkki lippumyyntiin loppupuolella). Jos ilmoitetussa autossa tulee tapahtumaan myös muita kannattaa pääsyliput hankkia koko autokunnalle. Näin kaikki pääsevät sisään kerralla ilman lipun ostamisesta syntyviä hidastuksia. Alle 12-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen huoltajan tmv. seurassa. 

Ilmoittautumislinkki harrasteajoneuvoparkkiin:

https://historicrace.fi/HGR/harrasteajoneuvoparkkiin/ilmoittautuminen.php

Yleisölippujen myyntipaikat

Yleisöalueelle, josta on näkyvyys lähes koko kilparadalle myydään pääsylippuja rajoitettu määrä. Lippuhinnat tähän seisomakatsomoon ovat 30 euroa/päivä ja 50 euroa/koko viikonloppu. Pysäköintimaksu on 10 euroa/päivä. Molempia on myynnissä verkkokaupassa (linkki alla). Kun ostaa liput ennakkoon niin se nopeuttaa sisään- ja ulospääsyä alueelta. Lipunmyyntipiste löytyy myös paikan päältä, missä maksaminen on mahdollista vain maksukortilla (lähimaksu-, pankki- ja luottokortit). Alle 12-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen huoltajan tmv. seurassa. Pysäköintiliput tarkastetaan tapahtumasta poistuttaessa.

Yleisölippujen verkkokauppa

https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=4058

Lisätietoja kisasta ja kartta

https://www.historicrace.fi/HistoricKymiRace2020/

HRF ry -tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.