KIC Motorsportilla vahva kilpailukauden avaus Formula 3 alueellisessa euroopanmestaruussarjassa - virolainen Jüri Vips nappasi tiimille sen kaksivuotisen historian ensimmäisen eturivin lähtöruudun.

Kuluvana viikonloppuna Italian Misano Adriaticon radalla käynnistyvässä Formula 3 alueellisessa mestaruussarjassa kilpaileva suomalainen KIC Motorsport sai upean startin kilpailukauden ensimmäisiin osakilpailuihin kun perjantai-iltana ajetuissa kahdessa aika-ajoissa tiimin virolainen kuljettaja Jüri Vips nappasi lauantaisten osakilpailujen lähtöruudut 3. ja 2.

 

Lisäksi kun tiimin toiset suomalaiskuljettajat eli Patrick Pasma ja Konsta Lappalainen lähtevät lauantaisiin kilpailuhiin lähtöruuduista 6.
ja 9. niin GT-autoista tunnetun Petri Lappalaisen vetämä KIC Motorsport lähtee kilpailuihin historiansa parhaimmista lähtökohdista; Koskaan aikaisemmin ei suomalaistiimi ole ollut Formula 3 kilpasarjojen aika-ajojen eturivissä.

- Jüri Vips näytti miksi hän on Red Bull junioriohjelman kuljettaja kun hän jäi vain 0,081 ja 0,034 sekuntia kummankin aika-ajojen paalupaikat ajaneesta Ferrarin Formula-1 tiimin Charles LeClerckin pikkuveli Arthur LeClerckistä. Vielä kun Patrick Pasma ja moottoririkon aika-ajoja edeltäneissä harjoituksisa kokenut Konsta Lappalainen olivat aika-ajoissa heti kärkikuljettajien takana niin odotukset edessä olevilta kolmelta osakilpailulta ovat kovat, KIC Motorsportin urheilutoimenjohtaja Peter Flythström kertoo.

Misanon osakilpailuviikonlopun lauantain ensimmäinen kilpailu ajetana Suomen aikaa klo 12.40 ja toinen klo 18.55. Kummatkin kilpailut ovat nähtävissä ns. Live-Stream lähetyksinä osoitteessa:
https://www.youtube.com/user/WSKPROMOTION

F3 Regional series Misano 2020, aika-ajot #1 1. Arthur LeClerk (MON), Prema Powerteam, 1'30.269 2. Gianluca Petecof (ITA), Prema Powerteam, +0.060sek 3. Jüri Vips (EST), KIC Motorsport, +0.081sek
---
6. Patrick Pasma (FIN), KIC Motorsport, +0,484sek 9. Konsta Lappalainen (FIN), KIC Motorsport, +1,506sek

F3 Regional series Misano 2020, aika-ajot #2 1. Arthur LeClerk (MON), Prema Powerteam, 1'29.789 2. Jüri Vips (EST), KIC Motorsport, +0,034sek 3. Gianluca Petecof (ITA), Prema Powerteam, +0,116sek
---
5. Patrick Pasma (FIN), KIC Motorsport, +0,490sek 8. Konsta Lappalainen (FIN), KIC Motorsport, +0,852sek

 

Teksti: Jani Kekoni

Kirjaudu

Ralli-SM tulosveikkaus

Rallin SM-sarjan tulosveikkaus on jälleen avattu! Veikkaa jokaisen SM-rallin voittajakolmikkoa luokittain.

Kauden päätteeksi palkitsemme vuoden rallitietäjän Mr Wainin lahjoittamalla uniikilla ralliaiheisella korulla!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja äänestä.

Äänestys päättynyt

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.