Rata

Joni Keskinen ja Juho Siekkinen. Kuva: Mad-Croc Keskinen & Siekkinen Team

BMW Xtreme NEZ -sarjan Joni Keskinen ja Juho Siekkinen palaavat ratin ja penkin väliin kotikilpailussaan viikonloppuna Seinäjoen Vauhtiajoilla.

Rata-autonkuljettajat Joni Keskinen ja Juho Siekkinen tiimeineen osallistuivat tulevana viikonloppuna Seinäjoen Vauhtiajoihin.

Parivaljakko lähtee hakemaan ehjää ajoa 15-vuotisjuhlaa viettävästä rata-autokilpailusta.

2004 vuodesta lähtien nykymuodossaan järjestetty Vauhtiajot on Rata-SM:n osakilpailuista ainoa, joka ajetaan katuradalla. Kilpailussa nähdään peräti sata kilpailijaa, joten Seinäjoen kaduilla on ruuhkaa jo torstaina alkavana tapahtumaviikonloppuna.

Pärnun kilpailuviikonlopusta on nyt kulunut jo pari viikkoa ja tiimin kuljettajakaksikon tavoitteena on parantaa suorituksia edellisestä koitoksesta.

– Kyllähän sitä on eteenpäin mentävä ja sijoitusta parannettava, Joni Keskinen veistelee viikonlopun tavoitteita kyseltäessä.

– Jos Pärnussa oltiin kahdeksansia, nyt tavoite on kuuden joukkoon. Eteenpäin siis, kuten mummo lumessa.

Mad-Crocia edustavan parivaljakon toinen kuljettaja Juho Siekkinen odottaa kotikilpailua innolla.

– Henkilökohtainen tavoite on sinne kolmen sakkiin, eli parantaa pitää. Onhan se nyt hienoa ajaa kotiyleisön edessä, Siekkinen innostuu ja samalla kehuu koko viikonlopun tapahtumakonseptia.

Tiimi on valmistellut kilpailuun osallistumistaan jo hyvän tovin, eikä tämä kaksikko jää huomaamatta myöskään tapahtuman varikkoalueella.

Vauhtiajot alkaa jo torstaina 19.7.2018 festivaalilla ja kilpaa ajetaan lauantaina ja sunnuntaina Kapernaumin teollisuusalueelle rakennetulla katuradalla.

Tapahtuman esiintyjät, informaation ja aikataulun löydät osoitteesta: Vauhtiajot.fi

Myös Vauhtiajojen facebookiin päivitetään tapahtumaan liittyvää tietoa ajantasaisesti:
Facebook.com/Vauhtiajot

Teksti: Nita Ahola / Mad-Croc Keskinen & Siekkinen Team Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla