Rata

Janne Ahonen tullaan näkemään Seinäjoen Vauhtiajoissa. Kuva: Vauhtiajot Tiedotus

Vauhtiajojen 15-vuotisjuhlaohjelmistoon on tullut viime hetken lisäyksiä. Mäkihyppylegendana alunperin tunnettu Janne Ahonen esittelee 19.-22. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa ART Racingin ensi kesän EM-koitoksiin tarkoitetun Top Fuel -dragsterin.

Kaluston esittelyn yhteydessä Ahonen kertoo kisasuunnitelmistaan noin 9000-hevosvoimaisen auton puikoissa.
Top Fuelin tehon lähteenä on nitrometaani eli käytännössä nestemäinen räjähdysaine. Auto kiihtyy nollasta sataan puolessa sekunnissa, neljän sekunnin kuluttua startista vauhtia on jo noin 500 kilometriä tunnissa.

Ahonen jakaa ihmisille nimikirjoituksia ja on kuvattavana kalustonsa edessä Vauhtajojen rata-alueella.

Caravan Racessa  ajetaan kilpaa asuntovaunut perässä

Vauhtiajojen Caravan Racessa kisataan vetäen asuntovaunua auton perässä. Voittaja on kuljettaja, joka selviää maaliin ensimmäisenä, täysin riippumatta asuntovaunun kunnosta.

Alla olevalla videolla hieman esimakua, kun Formula 1 -kuljettajat, tallikaverit Max Verstappen ja Daniel Ricciardo ajavat toisiaan vastaan Caravan Race -tunnelmissa.

Lisäksi Vauhtiajoissa järjestetään Rallycross Super Cars -näytösajo kahdella autolla. Super Car -autot ovat kuin WRC-autoja ja edustavat Rallycrossin kuninkuusluokkaa, joten luvassa on takuulla pauketta ja isoja sivuluisuja.

Teksti: Vauhtiajot Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla