Rata

Mathias Hertén lähtee Ruotsin suurimpaan rata-autoilukilpailuun voitonnälkäisenä. Kuva: APR Competitionin tiedotus

APR Competitionin Legends-kilpatiimin Mathias Hertén aikoo palata radalle yli kuukauden kilpailutauon jälkeen. Mies osallistuu tulevana viikonloppuna Ruotsin suurimpaan rata-autoilutapahtumaan Västkustloppetiin, joka järjestetään Falkenbergin moottoriradalla.

Uusikaarlepyyläinen Hertén loukkasi jalkansa Legendsien Pohjois-Euroopan mestaruussarjan avausosakilpailussa Riiassa toukokuun puolessavälissä, ja on sen vuoksi joutunut jättämään jo kaksi osakilpailua väliin. Kolmesta kohtaa murtunut jalka ei vieläkään ole täysin toipunut, mutta mies hamuaa loukkaantumisista huolimatta takaisin radalle.

– Hyvällä mielellä lähdetään matkaan! On ollut pitkä tauko. Jalka on vielä kipeä kyllä, mutta yritetään selvitä huonolla jalalla. Katsotaan pystynkö laittamaan kampoihin Ruotsin pojille, että hekin saisivat oikein nähdä mitä vauhti tarkoittaa, vitsailee Hertén.

Miehen valmistautuminen ei ole pelkästään jalan takia jäänyt viime tippaan. Herténin kilpuri sai Riian kolarin seurauksena mittavia vaurioita, eikä auto ole vieläkään täysin menokunnossa.

– Vielä ei ole auto valmis, rungon vaihto on kesken. hirveä työ on vielä tänä yönä edessä, kun huomenna menee laiva illalla Turusta Tukholmaan, päivittelee Hertén.

– Tarkoitus olisi ehtiä ajamaan testiajo torstaina iltapäivällä Ruotsissa, silloin on yksi mahdollisuus harjoitella. Sitten perjantaina aamulla on toinen harjoittelumahdollisuus, ja aika-ajot jo perjantai-iltapäivällä. Lauantaina on yksi erä ja sunnuntaina toinen erä.

Västkustloppet-tapahtumassa ajaa Legendsien lisäksi useita rataluokkia, kuten esimerkiksi V8 Thunder cars ja TCR. Aika-ajot ajetaan perjantaina klo 14.00-14.20, ensimmäinen kilpailuerä lauantaina klo 11.15-11.35 ja viikonlopun toinen kilpailuerä sunnuntaina klo 10.40-11.00.

Teksti: APR Competitionin tiedotus

Pohjois-Euroopan Mestaruussarjan avausosakilpailu karvas pettymys APR Competitionin tiimille

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla