Rata

Formula Academy -kausi jatkuu Botniaringillä. Kuva: Formula Academy Finland

Formula Academy Finland -sarjan toinen osakilpailu käydään Botniaringillä yhdessä Historic rata-autojen kanssa 29.6.-1.7. Viikonloppuna kohtaavat näin ollen sekä historian havina että moderni formulakalusto.

Ahvenistolla ajotaidoistaan hienot näytteet antaneet, ja podiumin korkeimmalle korokkeelle kiivenneet, Konsta Lappalainen ja Tuomas Haapalainen lähtevät viikonloppuun puolustamaan sijoituksiaan.

Botniaringille lähtölistaan saadaan lisäystä viimekertaiseen, sillä SMP Racing tuo mukaan kokonaista neljä kuskia taistelemaan kärkisijoituksista. Ahvenistolla nähtyjen Michael Belovin ja Ivan Beretsin lisäksi radalla nähdään Pavel Bulantsev ja Ivan Shvetsov. Bulantsevilla on takanaan menestyksekäs kartinghistoria sekä jo tulokaskaudellaan 2018 hankitut podium-sijoitukset Pohjois-Euroopan Formula 4 -sarjassa, joten hän tulee varmasti olemaan yksi kovimmista haastajista.

Sarjan kuskeista Jimi Hannus ja naisvahvistus Milja Kukkonen saadaan myös vihdoin lähtöviivalle. Nuoret eivät vielä avauskisaan Ahvenistolle juhlakiireiltään ehtineet, mutta lähtevät nyt innokkaina ajojahtiin.

Botniaringin formulamestaruudesta lähtee taistelemaan yhteensä peräti 10 kuskia. Nähdäänköhän radalla uusi Formula-autolla kisassa ajettu rataennätys, joka on toistaiseksi Mika Hirvosen hallussa?

#2 PAVEL BULANTSEV
#10 KONSTA LAPPALAINEN
#12 JIMI HANNUS
#20 IVAN BERETS
#27 IVAN SHVETSOV
#32 TUOMAS HAAPALAINEN
#56 MARKUS LAITALA
#57 MICHAEL BELOV
#69 JESSE SALMENAUTIO
#83 MILJA KUKKONEN

Viikonlopun aikataulu

Perjantai 29.6.
Vapaa Harjoitus 11:30
Vapaa Harjoitus 17:15

Lauantai 30.6.
Aika-ajo 9:10
Kisa 14:00

Sunnuntai 1.7.
Kisa 15:45

Teksti: Formula Academy Finland Tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla