Rata

Kristian Valtosen RX-7 Mazda. Kuva: Mai Angelica Puttonen

RADALLE.com Timeattack-kausi alkaa Botniaringiltä ensi viikonloppuna. Esimerkiksi Kristian Valtonen tuo voimannäytteensä Botniaringille kisaamaan ensimmäistä kertaa uudella konstruktiollaan. Valtosen ”hiilikuitu” RX-7 Mazda tuplaturbo V8-moottorilla on yli 1000 hv tehoja luvassa tänä kautena.

Timeattack-sarjaan on muutoinkin ilmoittautunut nyt jo ennätysmäärä osallistujia, eli yli 40 kuljettajaa.

RADALLE.comin autonäyttelyn suosio on säilynyt vuosikaudet. Ennakkoilmoittautumisen lisäksi autonäyttelyyn voi ilmoittautua ja osallistua silmäterällään edelleen myös paikan päällä.

”Näin haluamme pitää matalaa kynnystä, jotta nuoret ja uudet ihmiset innostuvat ja kiinnostuvat autoharrastamisesta. Sama ideologia meillä on osallistua omalla autolla radalle ajamiseen, eli kuka vaan ajokortillinen voi kunnossa olevalla katsastetulla autollaan tulla radalle ajamaan. Toki siihen ohjeistamme asianosaiset. Näin on useimmiten myös kilpaharrastajien ura alkanut”, kertoo RADALLE.comin toiminnanjohtaja Aki Salmela.

RADALLE.comin Show and Shine-autonäyttely. Kuva: Mai Angelica Puttonen

Driftingiä lauantaina ja sunnuntaina

Lauantai-iltana Botniaringin radalla nähdään Suomen parhaimmistoon kuuluvat pro-luokan drifting-kuljettajat, kuten Ville Kaukonen, Niko Määttälä ja monta muuta. Näyttävää showmaista ajoa on siis luvassa. Sunnuntaille on varattu erityisesti ajoaaikaa nousevalle street-luokan driftingille ja omalla autolla ratavuoroille. Pro 2 -luokassa on sunnuntaina ajamassa usempia uusi kuljettaja. Botniaringin rata on useimpien drifting-kuljettajien koti- ja suosikkirata. Tämä tekee ajosta entistäkin rohkeampaa ja riskien ottamista ei voida välttää. Drifting on hyvässä nosteessa ja sen tunnettavuus Suomessa kasvaa koko ajan.

Tapahtuman lisätiedot täältä.

Teksti: Radalle.com Tiedotus

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.