Rata

"Kyllä podium maistui hyvälle", totesi Jesse Anttila toisesta sijastaan. Kuva: Jesse Anttila tiedotus

Sunnuntaina Rokinghamin moottoriradalla ajetussa Englannin GT-mestaruussarjan osakilpailussa oululainen Jesse Anttila teki upean nousun ja sijoittui ajoparinsa Stephen Johansenin kanssa hienosti toiseksi GT4 pro-am -luokassa.

– Vapaat harjoitukset oli meille todella hankalat. Millään ei tahdottu märällä radalla löytää autoon pitoa. Rokinghamin radalla ajetaan osa  ovaalilla ja osa teknisemmällä radalla. Pitoa ei ollut autossa ollenkaan, kertasi Anttila viikonlopun koitoksia.

– Insinöörien kanssa pähkittiin ja päätettiin tehdä autoon todella  radikaalit muutokset. Mekaanikot tekivät mahtavaa työtä ja aika-ajossa  auto oli jo kohtalainen.

Aika-ajosta pari nappasi itselleen neljännen paikan luokassaan ja 12. paikan kokonaiskilpailuun.

Itse kilpailu ajettiin sunnuntaina tihkusateessa. Kilpailun sääntöjen mukaan ajoparin am-kuljettaja aloitti kilpailun. Johansen taisteli hienosti ja menetti vain joitakin sijoja 34 auton joukossa tuoden auton kuljettajavaihtoon sijalla 22. Anttilan hypättyä  ajovuoroon alkoikin aikamoinen ohitussirkus. Ruutulipulle Anttila kiidätti UltraTek Racing Teamin Nissan 370Z -kilpurin yleiskilpailun 11. sijalla ja luokkansa toisena.

– Kyllä podium maistui hyvälle. Auto oli ihan loistava ajaa. Tiimille  ison iso kiitos, upeaa työtä koko porukalta! Jo warmupissa tiesin, että tänään mennään, kun ajoin uuden GT4:n rataennätyksen. Ihan loistava kisa! Hehkutti Anttila tiimiään ja kilpuriaan kilpailun jälkeen.

British GT Championships:n seuraava osakilpailu ajetaan toukokuun lopulla Snettertonissa.

Teksti: JMS Racing Management/Jesse Anttilan tiedotus

Jesse Anttila jatkaa alkavalla kaudella Englannin GT-Mestaruussarjassa

“Kympin vika puolen miljoonan kilpurissa” päätti Jesse Anttilan kisan Brands Hatchissa

Jesse Anttilalta vahva paluu kilparadoille

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla