Rata

Jussi Kuusiniemi oli ADAC TCR -sarjan avauskilpailussa 13:s Kuva: Niko Salminen

Saksan ADAC TCR -sarjan kolmas kilpailulähtö on saatu paketoitua, kun Tshekissä Mostin radalla ajettiin viikonlopun ensimmäinen kilpailulähtö. Positione Motorsportin Jussi Kuusiniemi starttasi kilpailuun kahdennestatoista lähtöruudusta.

Kuusiniemi onnistui lähdössä hyvin ja piti sijoituksensa. Parhaillaan hän nousi kilpailussa jo kymmenenneksi, mutta viimeiset viisi kierrosta sijoituksista kymmenen parhaan joukossa käytiin todella kovaa taistelua, ja nuorukainen joutui antamaan muutaman sijan periksi ollen maalissa kolmastoista.

– Tämä oli Jussilta hyvä veto. Turva-auto oli radalla kaksi kertaa ja kasasi luonnollisesti porukan tiukkaan nippuun. Viimeisellä kierroksella viisi autoa oli aivan nipussa ja Jussilla oli tiukkaa taistelua kympin joukkoon, mutta ei onnistunut ohituksessa ja lähtösuoralla tultiin vielä aivan rinnakkain toisen kilpailijan kanssa. Jussi tippui kolmanneksitoista vain kahdella sadasosasekunnilla, Positione Motorsportin tiimipäällikkö Harri Salminen kertasi.

Ensimmäisen kilpailun voittoon ajoi Suomen Antti Buri. Sunnuntaina toinen kilpailu kaasutellaan Suomen aikaan kello 12.45.

Kilpailua voi seurata suorana alla olevasta linkistä.

https://www.adac-motorsport.de/livestream.php?series=adac-tcr-germany&type=newest

Teksti: Positione Motorsport tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla