Rata

Edellisessä osakilpailussa Kiinassa nähtiin molemmat suomalaiset podiumilla, kun Valtteri Bottas ajoi toiseksi ja Kimi Räikkönen kolmanneksi Daniel Ricciardon juhliessa voittoa. Kuva: Mercedes AMG

Jokaisessa tämän vuoden F1-kauden kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa on nähty palkintojuhlallisuuksissa suomalaisväriä, kun podiumilla ovat vierailleet molemmat sarjan suomalaiset.

F1-kauden jatkuessa viikonloppuna Azerbaidzhanissa, voidaan Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen olevan jälleen mukana kärkikamppailuissa.

F1-kauden avauksen sinivalkoisista väreistä Australian palkintokorokkeella vastasi Ferrarin Kimi Räikkönen, joka sijoittui kolmanneksi. Seuraavassa osakilpailussa Bahrainissa oli puolestaan Mercedeksen Valtteri Bottaksen vuoro nostaa siniristilippu tankoon toisen sijan myötä. Edellisessä Kiinan osakilpailussa molemmat suomalaiset nousivat podiumille Bottaksen sijoituttua jälleen toiseksi ja Räikkösen ajettua kolmanneksi.

Tulevana viikonloppuna Azerbaidzhan isännöi kauden neljättä F1-osakilpailua. MM-kalenteriin vasta vuonna 2016 lisätylle katuradalle startataan Ferrarin Sebastian Vettelin johdossa. Saksalainen on kerännyt 54 pistettä, toisena olevalla Mercedeksen Lewis Hamiltonilla on kasassa 40 pistettä ja hänen tallikaverillaan Bottaksella on viisi vähemmän. Räikkönen on viidentenä pistein 30, mikä on seitsemän pistettä vähemmän kuin Red Bullin Daniel Ricciardolla.

F1-lähetykset Suomessa näyttää C More.

Aika-ajolähetys alkaa lauantaina klo 15 ja kilpailulähetys sunnuntaina klo 13.30, kilpailu starttaa klo 14.55.

Lisätietoa: Formula1.com

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Ricciardo voittoon Kiinan GP:ssä – Bottas toinen, Räikkönen kolmas

Torihuhuille loppu – näin Kimin valo vaihtui Bahrainin onnettomuudessa

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla