Rata

Toni Vilander pääsi tuulettamaan voittoa uuden parinsa Miguel Molinan kanssa. Kuva: Pirelli World Challenge

Endurancen maailmanmestari, Ferrarin tehdaskuljettaja Toni Vilander saavutti uuden ajajaparinsa kanssa tuplavoiton Pirelli World Challenge -kilpasarjan Austin osakilpailusta.

37-vuotias Toni Vilander vaihtoi täksi kaudeksi Pirelli World Challenge –sarjaan, jossa tulee kisaamaan kaikki tämän vuoden 11 osakilpailua Ferrarin 488 GT3-autolla.

Risi Competizione -tiimin kuljettajana vuosia toiminut suomalainen kisaa uudessa sarjassa R. Ferri Motorsport -tallin väreissä. Hänen parinaan Austinissa oli Miguel Molina. Parivaljakko aloitti kauden täydellisesti saavuttamalla kaksi voittoa Austinissa.

– Tämä oli ensimmäinen kisani Miguelin kanssa, mutta hänellä on paljon kokemusta Ferrarista Euroopan Blancpain -sarjasta, Vilander taustoittaa.

– Meillä oli hieno pit stop ja se auttoi meitä saamaan etua. Harjoittelimme paljon kuljettajan vaihtoa. Tiimi on erittäin ammattitaitoinen ja se on antanut meille hienon auton, Vilander kiittelee.

Mies ehtii hetken hengähtää ennen seuraavia työkiireitä.

– Nyt yksi viikko vapaata ja sitten F-ykkösten Bahrainin osakilpailuun kommentaattoriksi ja sen jälkeen Long Beachin kilpailuun.

Pirelli World Challenge -sarjan seuraava osakilpailu ajetaan siis Long Beachilla 13.-15. huhtikuuta.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Toni Vilander vaihtaa kilpasarjaa ”Odotan innolla uusia haasteita”

Toni Vilander

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla