Rata

Valtteri Bottas piipahti Lahdessa ilahduttamassa pienimpiäkin fanejaan. Kuva: Mercedes AMG Petronas

Valtteri Bottas teki tänään visiitin Lahden Radiomäelle, missä järjestettiin F1-tähden nimeä kantava Valtteri Bottas Duathlon Talvirieha. Tapahtumassa pääsi koko perheen voimin kokeilemaan erilaisia talvilajeja ja -leikkejä, sekä jututtamaan Bottasta kasvotusten.

Bottas kertoi tapahtuman yhteydessä, että lomailut ovat hänen osaltaan ohi. Tähän asti mies on Formula 1 -sarjan tauon aikana pitänyt kuntoaan yllä, sekä nauttinut hiihtämisestä ja talviurheilusta.

– Täysillä on menty ja treenattu. Kausi alkaa kohta ja talvella se työ pitää tehdä. Kausi on pitkä, kyllä siinä pitää olla hyvässä kunnossa. Ihan urheilusta se menee, kertoo Bottas Radio Voiman haastattelussa.

Tallimääräysten vaikutuksista kysyttäessä Bottas kiisti mahdollisen kakkoskuskin roolinsa Mercedes-tallissa suhteessa tallitoveriinsa Lewis Hamiltoniin.

– Voittaminen Formula 1 -sarjassa on ihan itsestä kiinni. Jos tulee hyviä tuloksia ja jos on joka kisoissa vahvoilla, niin kyllä tiimi sen huomaa. Kyllä meillä on samankaltaiset lähtökohdat kauteen tiimikaverin kanssa, vannoo Bottas.

Kuuntele Radio Voiman haastattelu Valtteri Bottaksen kanssa täältä.

Katso Etelä-Suomen Sanomien kuva-arkisto Talviriehasta täältä.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Bottas tykitti paalulle Abu Dhabissa – Räikkönen viides

Bottas paalulle, Räikkönen kolmas!

Hamilton paalulle – Räikkönen ja Bottas kärsivät rangaistuksista

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla