Rata

Rory Penttinen aloitti uuden kilpailukauden Lamborghini Huracanin ratissa. Penttisen seikkailu Dubaissa päättyi teknisistä ongelmista johtuvaan keskeytykseen 22 tunnin kilpa-ajon jälkeen. Keskeytyksestä huolimatta Rory on tyytyväinen panokseensa, sillä hän sai jälleen kerran osoittaa olevansa yhtä nopea kuin ammattikuskit.

Jo vapaissa harjoituksissa Rory oli porukan nopeimpia luokassaan ja sai kunnian osallistua aika-ajoon. GDL-tiimi laittoi kaiken yhden kortin varaan ja tankkasi auton vain muutamaa kierrosta varten. Kova liikenne kuitenkin häiritsi kierrosta ja tuloksena oli luokan neljänneksi nopein kierrosaika ja ruutu numero 36.

Tiimin kilpailun aloitti Frank Pelle ja Rory sai kärsivällisesti odottaa vuoroaan. Kuskin vaihtuessa tiimi ajoi neljännellä sijalla, mutta Roryn tuplastintti nosti tiimin kärkeen. Valitettavasti Rory ajoi liian nopeita kierrosaikoja, jonka seurauksena tiimiä rangaistiin: autoa sai tankata normaalia vähemmän loppukisan aikana.

Kisan ensimmäisten tuntien aikana oli erittäin kuuma ilma joka imi kuskista mehut, Rory oli aivan poikki tuplastinttinsä jälkeen. Yön aikana Rory kuitenkin ajoi yhden uransa parhaista stinteistä tähän mennessä, jota myös kisa-insinööri Miguel Chicon suitsutti sanoen, että Rory kuuluu samaan sarjaan ammattilaisten kanssa.

Tiimi oli luokkansa toisella sijalla ja kokonaiskisassa 19:s, kun kaksikko joutui yllättäen keskeyttämään 22 tunnin ajamisen jälkeen teknisten ongelmien seurauksena. Ongelmien syy löytyi kytkimestä.

Vaikka Dubain kisasta on kulunut vasta vain muutama päivä, on GDL-tiimi ollut jo yhteydessä Roryyn ja haluaa että hän osallistuu myös ensi vuoden 24h kisaan Dubaissa.

Teksti: Rory Penttisen tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla