Kuvassa Kimmo Peippo Paimion osakilpailussa. Kuva Tuomas Tenho.

Xmeal Asfalttimestaruussarjan kolmas osakilpailu, Nivalan Teollisuuskylä Oy -sprint ajetaan tulevana lauantaina 28.5. Sarja käynnistyi huhtikuussa Paimion kahdella osakilpailulla, yhteensä kauden aikana ajetaan kuusi osakilpailua. Nivalan neljän kilometrin mittaiselle radalle starttaa yhteensä 126 kilpailijaa.

Sarjan johdossa oleva Matias Peippo ei Nivalan osakilpailuun osallistu, mutta muut kärkikuljettajat ovat mukana pistejahdissa. Peipon nimi kuitenkin lähtöluettelosta löytyy, toisena oleva Kimmo Peippo tuo nopean Toyota MR2:sen viivalle.

- Poikani Matias oli lupautunut F-cupin kisaan kartturiksi, joten häneltä jäi tämä osakilpailu väliin. Autolle on tehty pientä hienosäätöä, lähinnä alustan säätöihin. Viime viikonloppuna Matias voitti sillä SM:ssä kaksivetoistein yleiskilpailun, eli on se aika nopea. Omat odotukset on korkealla, mutta luokassa on niin kova taso, että siellä voi pienillä eroilla joko voittaa tai olla kuudes. Olin viime vuonna siellä ajamassa ja on hyvä käsitys radasta, mielestäni se on yksi suomen parhaista asfalttiradoista, ellei paras. Sääennustetta vähän tässä katsellaan, etenkin kun lähden ykkösnumerolla, niin ei ole kivaa jos on paljon vesilammikoita radalla, senioreiden luokassa ajava Kimmo Peippo kertoo.

Revolt Racing Teamin ja Hamu Ry:n järjestämä Nivalan Teollisuuskylä Oy -sprint käynnistyy lauantaina 28.5. klo 12:00, kilpailupaikka löytyy osoitteesta Maliskyläntie 2, 85500 Nivala.

Sarjan kaikki osakilpailut televisioidaan, ja ne ovat katsottavissa kilpailun jälkeisellä viikolla AlfaTV:n kanavalta.

Sarjatilanne 2/6

1) Matias Peippo Toyota MR2 37p
2) Kimmo Peippo Toyota MR2 33p
3) Marjo-Riitta Mansikkamäki Toyota Starlet 31p
4) Aki Mansikkamäki Toyota Starlet 25p
5) Mikko Koivula BMW M3 25p
6)Janne Lähde Honda Civic 25p

Xmeal Asfalttimestaruussarja
Sarjatilanne
Osallistujalista
Facebook

Teksti Toni Lönroos.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla