Rantasalmen moottorirata on huippukunnossa sunnuntaina 24.1. ajettavaan Lipposen OP-talvirallisprinttiin. Siis kilpailijat, kiireellä KITIin, ilmoittautuminen päättyy tänään maantaina kello 23.59.

 

Voidaan sanoa, että Rantasalmen moottorirata on suorastaan juhlakunnossa. Alkutalven leutous hieman arvelutti. Mutta kun pakkaset tulivat, niitä riitti ja luntakin on tullut erinomaisen sopivasti. Näin moottoriradan 21 hehtaarin alue on valmis ensi sunnuntaina perinteiseen Lippossprinttiin. Lenkkihän kiertää rata-alueella reilun kolmen kilometrin matkan. Lähtövalot ovat varikon toisella ja stop-kyltti toisella reunalla. Kilpailijoiden etenemistä voi seurata muutaman sekunnin katvetta lukuunottamatta lähdöstä maaliin.

Koronasta johtuen kisa joudutaan ajamaan ilman yleisöä. Ja kokona luonnollisesti heijastuu muutoinkin tapahtumapäivään. Itse kilpailu on luonnollisesti perinteinen ajojärjestykseltään Historic, Naiset, Nuoret, Seniorit, Juniorit ja Yleinen. Mutta korona vaatii mm. maskin ja käsidesin ahkeraa käyttöä. Näistä tulee vielä lisätietoa Kitiin samoin kuin muustakin kilpailijoita kiinnostavasta asiasta.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla