Rallisprintin SM-sarjan molemmat talvikisat jää tältä kaudelta ajamatta. Kuva: AKK / Taneli Niinimäki

Sunnuntaina 15. maaliskuuta. Lahdessa ajettavaksi suunniteltu Rallisprint SM -kauden avauskilpailu Top Building SM-Rallisprint on jouduttu perumaan leudon talven vuoksi. Näin ollen kauden molemmat talviosakilpailut jää ajamatta ja SM-pistetaistelut polkaistaan käyntiin vasta kesäkaudella.

Lahden osakilpailu piti alkujaa ajaa 2. helmikuuta. Kuluvan talven leudot olosuhteet eteläisessä Suomessa eivät kuitenkaan antaneet mahdollisuutta järjestää sprinttiä kyseisellä päivämäärällä. Kilpailu siirrettiin uuteen ajankohtaan ja talven tuloa odoteltiin toiveikkaina.

Nyt joudumme kuitenkin valitettavasti toteamaan, että mikään ennuste ei lupaa kylmenevää säätä. Lämpöasteita ja vettä on luvassa edelleenkin. Tämän vuoksi Lahden Urheiluautoilijat ry on tilanteessa, jossa SM-osakilpailua ei yksinkertaisesti voida järjestää.

– Kilpailumme eri osa-alueita on vuosien aikana kehitetty sitä silmällä pitäen, että SM-rallisprint voidaan kunniakkaasti järjestää. Tällä kertaa suunnitelma kuitenkin vesittyi, ihan kirjaimellisesti, kuten monilla muillakin tämän talven kilpailujärjestäjillä, kertoo kilpailun tiedottaja Jani Seppälä.

Rallisprint SM -kausi käynnistyy Vihdin asfaltilta 7. kesäkuuta.

Teksti: Rallisprint SM, Taneli Niinimäki

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.