Alkuvuoden kiistatta kuumin puheenaihe on ollut lämpöinen ja lumeton alkutalvi. Kisajärjestäjät pohjoisinta Suomea lukuun ottamatta ovat seuranneet tarkkaan sääennusteita ja kilpailukalenterit ovatkin myllääntyneet melkoisesti siirrettyjen ja peruttujen kilpailuiden vuoksi. Nyt on Keski-Suomeen kuitenkin saatu hieman lunta ja pakkasta, joten olosuhteet kilpailun läpiviemiseen pitäisi olla kunnossa.

 

Laukaassa, Lievestuoreen Ruuhimäessä kilpaillaan SM-sarjan avauspisteistä sunnuntaina 1.3.2020. Kilpailu alkaa klo 11. Rata on 4,2km pitkä, sisältäen
todella isoa ja vauhdikasta tietä, mutta myös pienempää, sekä tietenkin niitä kuuluisia ja näyttäviä hyppyjä. Ajosuunta on nyt muuttunut edellisiin kertoihin nähden ja lisäksi reitin alkuosuudella on pientä muutosta. Laukaa Areenaksi nimetyllä tapahtuma-alueella on kompaktissa koossa kilpailukeskus, tilava varikko sekä lähtö- ja maalialueet.

Rataesittely: https://youtu.be/_ZplxfQqVGg

Kilpailussa on varsinaisten SM-luokkien lisäksi 2 lisäluokkaa, joissa saa ajaa 16” piikkirenkailla.

Kilpailukalenterimuutosten vuoksi ko.viikonloppu on Keski-Suomessa varsinainen vauhtiviikonloppu. Kilpailunjärjestäjä Laukaan Moottorimiehet lupaa, että lauantaina Jämsän JMK-rallissa keskeyttämään joutuneet kilpailijat saavat Laukaan sprintistä ilmoittautumismaksunsa täysimääräisenä takaisin, mikäli ei pysty osallistumaan sunnuntain sprinttiin. Eli nyt rohkeasti ilmoittautumaan molempiin kilpailuihin ja viettämään motorsportti viikonloppua Keski-Suomeen!

Liput yleisölle tapahtumaan on 10€ ja alle 12v. pääsevät veloituksetta. Alueella on kattavat grillipalvelut, kuulutus varikolle sekä osittain myös reitin varrelle. Autot lähtevät reitille 30sek. välein, joten nähtävää riittää varmasti koko rahan edestä."

Lisätietoja: http://www.lmm.fi/sm-rallisprint/

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla