DAF 66 Marathon nähdään Crazy Miken käskyttämänä. Kuva: Crazy Mike -tiedotus.

Mauri “Crazy Mike” Uuskoski starttaa autourheilukauteen hiukan erilaisella rallikalustolla. Järveläläinen ajaa nimittäin Rantasalmen rallisprintissä tammikuun 5. päivä ja Jämsän F-rallisarjan osakilpailussa tammikuun 25. päivä Historic-luokan DAF 66 Marathon -autolla.

– Tälläinen mahdollisuus tuli ja siitä otettiin kiinni. Jämsän ralli on meille tärkeä rallin nimessäkin näkyvän pääyhteistyökumppanimme JMK:n eli Jämsän Metalli ja Kuljetus -yrityksen vuoksi. Viime vuonna olimme VIP-autotehtävissä Jaguarilla, Crazy Mike avaa.

DAF 66 Marathon on ralleissa harvinainen laite, jota aikanaan nimitettiin “Tahvoksi”. Alankomaissa vuoteen 1975 asti tehty auto on 1300-kuutioinen ja erikoisen siitä tekee CVT-voimansiirto.

– Moottori on edessä ja variaattorivetoinen voimansiirto takana. Hevosvoimia on noin 100 takapyöristä ja painoa 820 kiloa. Auto on hyvin tasapainoinen ajaa, Crazy Mike toteaa.

Crazy Mike ajaa autolla Historic-luokassa tammikuun 5. päivä Rantasalmen rallisprintissä, ja Jämsässä kartturina toimii Duudsonien Jarppi eli Jarno Leppälä.

Teksti: Vesa Rauhala

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla