Mika Lemmetti. Kuva: Vesa Rauhala

Laihian Urheiluautoilijoita edustava Mika Lemmetti ajoi luokkavoittoon rallisprintin SM-sarjan osakilpailussa Kauhajoella. Lemmetti ilmoittautui voitolla takuulla loppukaudesta tasaiseksi tulevaan kaksivetoisten Suomen mestaruusmittelöön. Edellisen Vihdin osakilpailun luokan kuudes tila oli pyyhitty pois mielestä.

Luokassa neljä olin Vihdissä 1,08 sekuntia kärjestä ja sijoitus oli kuudes. Se vain on älyttömän tasaista. Kauhajoella ajoin luokassa viisi, eikä siinäkään helpolla päässyt, 0,49 sekunnilla voittanut Seinäjoella asuva hallitseva Suomen mestari totesi

– Toisella kierroksella meni hiukan yliyrittämiseksi ja auto luisteli ehkä liikaa. Autoa ollaan jatkuvasti kehitetty, mutta menestyminen asfaltilla on ollut miehestä kiinni, Lemmetti arvioi.

Pistetilanne kaksivetoisissa on kolme pistettä Jari-Matti Tiilikan hyväksi. Toisena oleva Lemmetti ei tuijota taulukkoa ennen sarjan kahta soraosakilpailua

Nyt keskitytään sorakisoihin, jotka ovat meikäläiselle asfaltin jälkeen vahvempi juttu. Mutta ajetaan ne ja katsotaan Laihialla lokakuun 13. päivä viimeisessä kisassa mikä on tilanne, Lemmetti tuumaa.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla