Erkka Korpiaho vaihtaa lennosta rallisprint-autonsa ratamoottoripyörään. Kuva: Erkka Korpiahon tiedotus

Erkka Korpiaho tekee historiaa kilpailemalla samana viikonloppuna sekä rallisprintin SM-osakilpailussa Kauhajoella että Road Racing Finnish Superbike Jurvan SM-osakilpailussa Botniaringillä.

Sprintissä Korpiaholla on allaan Timo Malavan huiman tehokas lähes 600 hevosvoiman Mitsubishi EVO 9.

Botniaringin ratamoottoripyöräilykilpailussa mies nähdään radan ehkä tehokkaimmalla GULF BMW S1000RR HP4 -versiolla, josta jarrupenkki kertoi huiman 201,74 hevosvoiman takapyörätehon.

Erkka Korpiaho kilpaili myös Vihdin SM-sprintissä, ja samalla kalustolla kilpaillaan nyt Kauhajoella. Kuva: Erkka Korpiahon tiedotus

– Ehkä adrenaliinitasot ovat vaeltaneet liian alhaalla kun tällaisia extreme-ajatuksia tulee mieleen, mutta BMW:lle tämä on vahän niin kuin tuote-esittely myynnissä olevalle pelille. Kuuden vuoden ajotauko verottaa kyllä todellista suorituskykyä, mutta kun kypärä vedetään päähän, niin kaikki varmaan arvaavat tavoitteen.

– Koko projekti tuli vasta puolitoista viikkoa sitten mieleen. Kun sprinttiin ilmoittauduin katsoin kartasta, että hitsin lähellä on tuo Jurva, joten sunnuntaina ensin Kauhajoki Mitsulla sprintissä ja tuntia myöhemmin Jurvassa BMW:llä RR-kisa, taustoittaa Korpiaho suunnitelmiaan.

Teksti: Erkka Korpiahon tiedotus

Korpiaho ja Shengeliya hallitsivat OP Rallisprintia ja Crosskartia

OP Rallisprintin voittoon Korpiaho – Crosskarteissa nopein Shengeliya

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla