Kuva viime vuoden Polaria Sprint -kilpailusta. Kuva: Tarja Lipsanen

Tulevan sunnuntain Mäntyharjun rallisprint-kilpailuun ilmoittautui 60 kuljettajaa, mukana on monta lajin harrastajien tuntemaa kärkinimeä. 

”Ilmoittautuneiden joukossa on monta hyvin mielenkiintoista nimeä, varmasti saadaan jännittävä kilpailu aikaiseksi”, tuumaa kilpailunjohtajana toimiva, Mikkelin Urheiluautoilijoita edustava, Jarno Neuvonen ja jatkaa:


”Nyt kun kuljettajien määrä on suurin piirtein selvillä, teimme päätöksen, että ajamme kolme eri lähtöä.”

”Reitti kestää tuon kolme eri vetoa kyllä, rataa on jäädytetty valehtelematta miljoonilla litroilla vettä, ja nyt nämä pikkupakkaset ovat olleet täydellisesti meidän puolellamme. Onneksi Ruotimolla on lampi vieressä, ostovesillä olisi tullut kovin kallis kisa”, toteaa ratamestari Jari Jakonen, naurua äänessään.

”Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on mahdollista, ja itseasiassa odotammekin sieltä muutamia vielä ilmoittautuneiden joukkoon tulevan”, kilpailun sihteerinä toimiva Mäntyharjun Moottorikerhon Hanna Himanen kertoo ja jatkaa:
”Tällä hetkellä meillä on kilpailijoita 17 eri luokassa, nähtäväksi jää kasvaako tämä vielä kilpailupäivänä. Nuoria kuljettajia ei ole tähän mennessä ilmoittautuneiden joukossa vielä, toivottavasti heitäkin tulisi –  mielestämme meidän rata jos mikä olisi heillekin oikein sopiva, tulevaisuuden haasteita ajatellen – mielekästä harjoittelua vaihtelevalla radalla.”

Osanottajien määrän selvittyä myös kilpailun aikataulua on muokattu alkuperäiseen suunnitelmaan verraten siten, että itse kilpailu alkaa klo 11.00, eikä tuntia aikaisemmin, kuten aiemmin on kerrottu.

”Viime vuoden sprintissä Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa paikallaolleiden henkilömäärä lähenteli tuhatta henkilöä, se on mielestämme aika mahtava määrä. Eiköhän laiteta tänä vuonna vielä paremmaksi!” Himanen huikkaa ja kiiruhtaa jatkamaan tehtäviään.

Mikkelin Urheiluautoilijat ry ja Mäntyharjun Moottorikerho ry toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi paikanpäälle Mäntyharjun Ruotimolle (Mynttiläntie 190)  su 4.2., ensimmäinen auto starttaa klo 11.00.

Lisätietoja: Facebook.com/polariasprint

HUOM.! Ajoreitti Moottoriurheilukeskukseen ainoastaan Ristiinantien kautta – Mynttiläntie suljettu kilpailusta johtuen.

Liput aikuisilta 10€, sisältää käsiohjelman, lapset alle 12v. ilmaiseksi. Myynnissä purtavaa ja juomaa. Alueella käy vain käteinen.

Ennakkoon ilmoittautuneiden lista.

Teksti: Minna Hänninen, Polaria Sprint tiedotus

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.