Kouvolassa Kalliokosken perässä Jonne Ollikainen Mersulla. Kuva Toni Ollikainen / Tonigraphs.

Kauden viimeinen RX Masters -rallicrosskilpailu ajetaan tulevana lauantaina Hyvinkään uusitulla radalla. Kalliokoski Motorsport on vahvasti mukana kauden päätöksessä kolminkertaisen rallicrossin Suomen mestarin Jere Kalliokosken johdolla. Jonne Ollikainen nähdään radalla tiimin Mercedes-Benzillä ja Tuomas Skantz on jälleen Skoda Fabian ratissa, koko trio ajaa Supercar-luokassa. Kalliokoski tavoittelee kauden neljättä RX Masters -kilpailun voittoa, se kasvattaisi alahärmäläisen kotimaan kilpailuiden voittoputken jo kuuteen.

 Kalliokoski on ollut Hyvinkään Vauhtipuiston radalla aina hyvässä iskussa, nyt rataan tulleet uudistukset tuovat kilpailuun lisämausteen.

- Uutta lenkkiä sinne on tehty, mutta en tiedä tarkemmin. Hyvinkään rata on todella mukava ja vauhdikas, siellä saa mennä oikeasti kovaa ja vedelle kanttareiden yli kaasu pohjassa. Kunhan olisi kuiva keli, niin saisi oikein nautiskella ajamisesta.

RX Masters -kilpailuita on ajettu tällä kaudella kolme, ensin Honkajoella, sitten Kouvolassa ja viimeisimpänä Jalasjärvellä. Kalliokoski on voittanut jokaisen kilpailun ja jokaisen ajamansa lähdön, silti nälkää riittää vielä Hyvinkäälle. Tavoitteena on myös koko tiimin menestys.

- Kausi on mennyt kokonaisuudessaan hyvin, kisojen järjestelyt ovat pelanneet, radat olleet kunnossa ja kuskeja mukavasti. Nyt on ennätys määrä porukkaa, niin hyvät fiilikset lähteä. Toivotaan että pystyn jatkamaan samaa linjaa, yritän virheetöntä ajoa ja sitä kautta voittoa. Kouvolassa meidän tiimin kaikilla kolmella oli hyvä vauhti, toivotaan että Hyvinkäällä onnistutaan myös, olisihan se komeaa miehittää koko palkintokoroke.

RX Masters ajetaan Hyvinkään Vauhtipuistossa lauantaina 2.9.2023 alkaen klo 11.00. 

Jere Kalliokoski RX
Kalliokoski Motorsport | Facebook
RX Masters - RX Masters on SM-sarjan rinnalle tullut kansallista kisoista koostuva sarja

Toni Lönnroos
Kalliokoski Motorsport-viestintä

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.