Rallicrossin SM-sarja jatkuu kauden kolmannella osakilpailulla OuluZonen radalla tulevana lauantaina 20. elokuuta. Hallitseva mestari oli kauden avauksessa Jalasjärvellä kolmas, toinen osakilpailu jäi väliin iloisen perhetapahtuman vuoksi, Kalliokoskesta tuli kilpailuviikolla tyttölapsen isä. Nyt katse on suunnattu loppukauden kilpailuihin, jäljellä on kolme osakilpailua, Oulun jälkeen ajetaan vielä Hyvinkäällä ja Honkajoella. Ford Fiestalla ajavalle Kalliokoskelle kelpaa Oulusta vain voitto.

Kalliokosken kausi alkoi vauhdikkaasti, alahärmäläinen oli alkuerissä vakuuttavan nopea. Viimeisessä erässä hajonnut ohjaustehostin toi mukanaan murheita, tehostin saatiin vaihdettua, mutta toimintakyky ei ollut hajonneen veroinen. Tuloksena sateen liukastamalla radalla oli kolmas sija, tämä kasvatti voitontahtoisen Kalliokosken nälkää tuleviin kilpailuihin.

Supercar-luokan Fiesta on käyty läpi, uusi ohjaustehostin on vaihdettu ja Kalliokoski on valmiina tavoittelemaan voittoa.

- Auto on käyty läpi ja uusi tehostaja on vaihdettu, testiä ei sen suuremmin nyt ehdi ajaa. Rata on jo tuttu, viimeksi ajoin siellä RallyX -kilpailussa viime kesänä, mutkat on muistissa. Lähden yrittämään voittoa, muuta tavoitetta ei ole. Yksi kisa jäi välistä, joten loppujen on nyt onnistuttava jos meinaa puolustaa mestaruutta, Kalliokoski kertoo.  

Rallicross SM Oulu lauantaina 20.8.2022 OuluZonen radalla alkaen klo 10.30, livelähetys katsottavissa Moottoriurheilu.tv:n kanavalta.

Pistetilanne Supercar 2/5

1) Mika Liimatainen 57p
2) Antti Suutarinen 44p
3) Henri Haapamäki 43p

8) Jere Kalliokoski 24p

Rallicross SM 2022: Oulu LIVE - YouTube
Rallicross SM 2022 Tuloslinkit (teamlaine.fi)
Etusivu - Rallicross SM
Jere Kalliokoski RX
Kalliokoski Motorsport | Facebook

Kuva Toni Ollikainen / Tonigraphs, teksti Toni Lönroos.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.