Joni-Pekka Rajala tähtää semifinaalipaikkaan Norjan MM-osakilpailussa. Kuva: Rajala RX Tiedotus

Rallicrossin MM-sarjan suomalaisrintama saa vahvistusta viikonvaihteessa Norjassa ajettavaan sarjan viidenteen osakilpailuun, kun Joni-Pekka Rajala asettuu lähtöruudukkoon kolmantena tänä vuonna MM-sarjaan osallistuvana suomalaiskuljettajana yhdessä Niclas Grönholmin ja Toomas Heikkisen kanssa.

Rallicrossin seitsemättä Suomen mestaruuttaan kotimaan radoilla tällä kaudella tavoittelevan Rajalan sopimus itävaltalaisen STARD-tallin kanssa varmistui vasta muutama viikko sitten. Se avasi porilaiselle oven Manfred Strohlin tiimin Ford Fiesta RXS Supercarin ratin taakse samassa tallissa latvialaiskuljettaja Janis Baumanisin kanssa.

– Totta kai MM-osakilpailuun pääsy on iso asia ja kieltämättä sormet syyhyävät jo pääsyä tositoimiin. Odotan innolla viikonvaihdetta ja tilaisuutta päästä ajamaan sarjassa yhdeksäntenä olevan Baumanisin kaltaisen nopean ja hienon kuljettajan kanssa, porilaismestari sanoo.

– Onhan tämä tietysti samalla eräänlainen askel tuntemattomaan. Strohlin talli ja sen käytännöt ovat minulle täysin uusi kokemus. Myös auto on outo ja ensimmäiset ajotuntumat pääsen ottamaan siihen vasta perjantaina,

– Ainakin maaliin pääsyn voi näillä näkymin asettaa tavoitteeksi, naurahtaa semifinaalipaikkaa Norjasta tavoitteleva Rajala.

Teksti: Rajala RX Tiedotus

Suosittelemme markkinoilla

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.