Jesse Kallio toivoi parempaa onnea seuraavaan osakilpailuun. Kuva: SET Promotion

Hallitseva RX Academy -mestari Jesse Kallio ajoi sunnuntaina kauden toisen rallicrossin EM-sarjan Super1600-luokan osakilpailunsa Montalegressä Portugalissa. Huonoa tuuria täynnä ollut viikonloppu ei tällä kertaa tuonut Kalliolle toivottua finaalipaikkaa.

18-vuotias Kallio oli alkuerissä hyvässä vauhdissa mutta menetti aikaa hitaampien kuljettajien takana.  Sääolosuhteet vaihtelivat Portugalissa laidasta laitaan. Alkuerien jälkeen Kallio oli seitsemäntenä saatuaan viiden sekunnin aikasakon kontaktista toiseen kilpailijaan.

Omassa semifinaalilähdössään Kallio oli kuudes, mikä ei tällä kertaa riittänyt finaalipaikkaan.

– Minulla oli epäonnea ensimmäisen alkuerän olosuhteiden kanssa, mutta onnistuin silti voittamaan oman lähtöni. Toisessakin alkuerässä vauhtini oli hyvää ja olin kolmas. Sitten sunnuntaina minuun törmättiin takaa ensimmäisessä mutkassa ja muut pääsivät ohittamaan minut. Neljännessä alkuerässä sain turhasta aikasakon. Semifinaalissa en yksinkertaisesti löytänyt ohituspaikkaa, ja pakoputkistoni oli jo niin mutkalla etten saanut kaikkia tehoja irti. Vauhtimme on todella hyvä, meidän pitää vain saada onnikin osumaan kohdalleni, totesi Kallio kilpailun jälkeen.

Rallicrossin EM-sarja jalkautuu seuraavaksi Mettetin radalle Belgiaan, missä ajetaan myös MM-sarjan osakilpailu 11.-13. toukokuuta.

Teksti: Moottoriurheilu.tv / SET Promotion

Kauden ensimmäinen finaalipaikka Jesse Kallion tavoitteena Portugalissa

Moottoririkko Jesse Kallion harmina Barcelonan EM-avauksessa

Jesse Kallion EM-taival käynnistyy tutulta radalta – “Kyllä se helpottaa ja auttaa todella paljon”

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla