Timur Timerzyanov (vas.), Marcus Grönholm ja Niclas Grönholm aloittavat uuden kauden realistisin odotuksin. Kuva: GRX TANECO Team

Marcus Grönholmin omistama GRX TANECO Team aloittaa tulevana viikonloppuna kilpakautensa rallicrossin MM-sarjassa ajajinaan Niclas Grönholm ja Venäjän Timur Timerzyanov.

 

Espanjan Barcelona isännöi viikonloppuna rallicrossin MM-sarjan kauden avausta. Viivalle asettuu 18 Supercar-kuljettajaa, joiden joukossa on myös GRX TANECO –tiimin Grönholm ja Timerzyanov kilpakalustonaan GRX:n ja SET Promotionin rakentamat uudet Hyundai i20 Supercar -autot.

Grönholm kilpaili GRX-tiimissä jo viime kaudella, mutta tänä vuonna suomalaistalliin saatiin lisävahvistusta Venäjän 31-vuotiaasta Timerzyanovista, joka on saavuttanut kaksi rallicrossin Euroopan mestaruutta ja noussut kahdesti MM-sarjan podiumille.

Tiimi lähtee hyvillä mielin 12 osakilpailua sisältävän sarjan onnistuneiden testien jälkeen.

-Testit ovat osoittaneet, että autossamme on hurjasti potentiaalia. Ennen kaikkea Niclas ja Timur ovat antaneet meille positiivista palautetta aloitustesteistä. Meillä on siksi luottavainen olo uuteen kauteen lähdettäessä, toteaa tiimipäällikkö Jussi Pinomäki.

Pinomäki kuitenkin muistuttaa, että uudella kokoonpanolla kauteen starttaava tiimi ei odota suuria tuloksia tippuvan välittömästi.

– Tietysti olemme tavoitteemme suhteen nöyriä, koska taso on kova ja vastassamme on tiimejä, joilla on enemmän kokemusta sarjasta kuin meillä. Teemme kovasti työtä ja toivon, että alamme saada kelvollista tulosta puolivälissä kautta. Barcelonassa tavoitteemme on saada molemmat automme semifinaaliin, Pinomäki summaa.

Niinikään Niclas Grönholm lähtee uuteen kauteen realistisin odotuksin.

– Onneksi tunnen tiimin hyvin, mutta auto on kokonaan uusi minulle. Minulla ei ole mitään erityisiä tavoitteita kauden starttiin. Minun pitää vain yrittää parantaa jatkuvasti ja saada mahdollisimman paras tulos jokaisesta kisasta. Minulla ei ole varsinaisesti tulospaineita, Grönholm toteaa.

Tulevana lauantaina Barcelonan radalla ajetaan karsintaerät Q1 ja Q2. Sunnuntaina vuorossa ovat Q3 ja Q4 ennen semifinaalia ja finaalia.

Teksti: GRX Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

GRX TANECO -talli rallicrossin MM-sarjaan kuljettajinaan Timerzyanov ja Grönholm

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla