Jatkossa myös Suomessa päästään seuraamaan ilmaiseksi rallicrossin MM-sarjaa. Kuva: FIA World Rallycross Press

Yle tulee näyttämään kauden 2018 rallicrossin MM-sarjan kanavillaan. Vähintään puolet MM-sarjan osakilpailuista tullaan näyttämään suorina lähetyksinä ja loput on katsottavissa Yle Arenasta.

Rallicrossin MM-sarjan Ylen kanssa tekemä sopimus on yksivuotinen. Yle Urheilun oikeuksista vastaava päällikkö Robert Portaman on luonnollisesti tyytyväinen uuteen aluevaltaukseen.

– Olemme iloisia, että saimme aikaiseksi tämän sopimuksen. Olemme seuranneet rallicrossin MM-sarjaa kiinnostuneesti jo muutaman vuoden ja olemme todenneet sen mielenkiintoiseksi ja hyvin tehdyksi. Meillä on suuria odotuksia suomalaisten ajajien ja heidän menestyksensä suhteen tällä kaudella, Portman toteaa.

Rallicrossin MM-sarjan televisioinnista vastaava Paul Bellamy on iloinen, että MM-sarjan TV-kattavuus laajentuu nyt myös Suomeen.

– Rallicrossin kasvaessa nopeasti Suomessa ruohonjuuritasolla, samalla, kun suomalaiset kuljettajat kuten Topi Heikkinen menestyvät MM-sarjassa, on hienoa saada lähetykset ilmaiskanavalle suomalaisten fanien iloksi, Bellamy toteaa.

Rallicrossin MM-sarja käynnistyy Barcelonasta 14.-15. huhtikuuta. Suomalaisista kuljettajista mukana ovat Toomas “Topi” Heikkinen sekä Niclas Grönholm.

Teksti: Moottoriurheilu.tv
Lähde: FIA World Rallycross Press

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla