Kansainvälisen RallyX-sarjan kausi käynnistyi viikonloppuna Ruotsin Höljesissä. Lauri Halonen, 12, ajoi voittoon RallyX -rallicross-sarjan avauksessa, ja oli toisessa osakilpailussa viides, voitto oli kouvolalaisen ensimmäinen Xtrem Junior -luokassa kansainvälisellä tasolla. Sarjan mestaruutta tavoitteleva Halonen oli hyvässä vauhdissa koko viikonlopun, vain sunnuntain pieni epäonni vei viikonlopun toisen palkintokorokepaikan.

Lue lisää...

Crosskart SM-kausi käynnistyi lauantaina Lapuan Ala-Talkkari Areenan sateen liukastamalta asfalttiradalta. Kouvolalainen 12-vuotias Lauri Halonen ajoi Xtrem Junior-luokan finaalissa yhdeksänneksi. Viime kauden SM-hopeamitalisti oli suoritukseensa pettynyt, mutta siirsi nopeasti katseensa seuraaviin kilpailuihin. Jäljellä on vielä neljä osakilpailua.

Lue lisää...

Kouvolalainen 12-vuotias Lauri Halonen lähtee alkavaan crosskart-kauteen kunnianhimoisin tavoittein, Halosen silmissä siintää tuplamestaruus. Crosskart SM-sarja käynnistyy tulevana viikonloppuna Lapuan Ala-Talkkari Areenalta, ja toukokuun puolessa välissä on aika aloittaa RallyX -sarjan pistejahti Ruotsin Höljesistä. Halonen on saavuttanut jo kaksi mestaruutta, Pohjois-Euroopan mestaruuden lisäksi palkintokaapissa on yksi Suomen mestaruus ja kuusi himmeämpää mitalia, tuoreimpina viime kesän hopea ja talven pronssi. 

Lue lisää...

Kuvassa Kalliokoski ja Ford Fiesta Seinäjoen Ideaparkissa

Alahärmäläinen Jere Kalliokoski, 24, lähtee tavoittelemaan kolmatta kuninkuusluokan Suomen mestaruutta kesällä alkavasta rallicrossin SM-sarjasta. Autona Kalliokoskella on tuttu Supercar-luokan Ford Fiesta, jolla Kalliokoski on ajanut mestaruuden lisäksi yhden SM-pronssin. Kalliokosken tarkoituksena oli aloittaa kausi uudella suurta kiinnostusta herättäneellä Mercedes-Benz -Supercarilla, mutta auton debyytti nähtäneen vasta kauden loppupuolella.

Lue lisää...

Crosskart Winter SM -talvisarja huipentui lauantaina 26. helmikuuta OuluZonen radalla. Lauri Halosella oli kilpailussa epäonnea auton tekniikan kanssa, mutta 12-vuotias kouvolalainen onnistui silti nappaamaan Xtrem Junior-luokan SM pronssia.

Lue lisää...

Kouvolalainen Lauri Halonen, 12, ajoi selvään voittoon Crosskart Winter SM-sarjan avauksessa Pieksämäellä lauantaina. Xtrem Junior-luokassa kilpaileva Halonen oli nopein sprinttityyppisen kilpailun molemmilla kierroksilla, ja nappasi kauden avauksesta maksimipisteet. Voiton avain oli ensimmäisen kierroksen täydellinen onnistuminen, Halonen oli neljä sekuntia kilpakumppaneitaan nopeampi. Suorituksen arvoa nostaa se, että Halosen ajama pohja-aika oli koko kilpailun kolmanneksi paras!

Lue lisää...

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla