Formula BMW ADAC -sarjan seuraava kapina ajetaan tulevana viikonvaihteena Nurnburgringin maineikkaalla radalla, Saksassa. Formula ykköset vierailevat samassa paikassa samaan aikaan, joten yleisömenestys on taattu molemmissa luokissa. Myös Henri Karjalaisen mieli on korkealla tulevaa kisaa odotellessa.
- Aika iso tapahtumahan se on, kun F1 -osakilpailu ajetaan myös samaan aikaan siellä. Meitä on nyt kaksi suomalaista radalla kisailemassa; Kimi Räikkönen ja minä. Meidän kilpailumme ajetaan ennen GP:n alkua. Harjoittelu jää vähiin, koska ajamme suoraan aika-ajon. Minulle jokainen kilometri olisi plussaa, mutta toivottavasti pystyn hyökkäämään heti aika-ajoissa, ennakoi Karjalainen.

Auton säätäminen ei ole aina helppoa lukuisten vaihtoehtojen johdosta. Karjalainen on kuitenkin tyytyväinen tämänhetkiseen auton iskukykyyn.

- Ajoimme myös tällä radalla talvella, virallisena testipäivänä. Testeissä auto tuntui hyvältä. Säätövaihtoehtoja on lukematon määrä, eikä parhaita ole aina helppoa löytää vähäisen testaamisen vuoksi. Pyrimme kuitenkin löytämään sopivat säädöt jo ennen kauden alkua. Nyt keli on tietysti lämpöisempi, joten katsotaan mitä se vaikuttaa.

Kauden kaksi aiempaa starttia ovat tuloksien puolesta olleet nousujohteisia. Sama tahti jatkuu toivottavasti myös tulevissa starteissa.

- Lähden parantamaan aiempia sijoituksiani. Mikäs sen parempi olisi, kuin onnistua suuren yleisön edessä. Toivottavasti tekniikka kestää tällä kertaa. Yleensä autot ovat olleet luotettavia, mutta viime aikoina on sensoreita hajonnut, harmitteli Karjalainen.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.