Talvikauden päätöskisaan, Mikkeliin Jouni Ampuja lähtee vain ja ainoastaan voittoa tavoittelemaan. Sarjajohtajan kausi on edennyt talven aikana suunnitellusti ja uusi auto alkaa istua entistä paremmin käteen. - Viime sunnuntaina ajoin 40 - 50 km testiä autolla. Kaikki on kunnossa kisaa varten, ainoastaan keli hieman arveluttaa. Uskon kuitenkin, että tiet pysyvät hyvässä kunnossa, vaikka aurinko hieman lämmittääkin. Kuljettaja ja kilpa-auto Ford Focus WRC toimivat. Onko siis odotettavissa ensimmäinen voitto SM-tasolla?
- Niin, saakeli, aiheellistahan sitä olisi voittoa yrittää. Toivottavasti kaikki toimii ja voidaan ajamalla katsoa, että kuka on paras.

Kartturista menestys tuskin jää kiinni, sillä edellisessä SM-rallissa sanavalmis kouvolalainen sai aisaparikseen kokeneen ja kaiken nähneen Timo Hantusen. - Hantunen on kilpailuhenkinen ukko. Tykkään hänen tyylistään. Monet asiat, jotka ovat toisille ihan uusia, ovatkin Hantuselle itsestäänselvyyksiä. Hän on sikahyvä. Ei tarvitse epäillä, etteikö homma toimisi. Varmasti yksi Suomen parhaista, suitsutti Ampuja uutta kakkostaan.

Reitti noudattelee viimevuotista kaavaa, mikä sopii myös Ampujalle. Kisassa ajetaan kaikkiaan kuusi erikoiskoetta, yhteismitaltaan 85 km. - Tosihienoja pätkiä, huippureitti. Kisa ajetaan vaihtelevassa maastossa; on nopeaa tietä, jossa saa hakea kunnolla linjaakin. Spooreista ei varmasti ole haittaa, numerolla yksi kisaan starttaava Ampuja ennakoi.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla