Ralli SM -kauden päätöskilpailu koittaa Kokkolassa tulevana viikonvaihteena. Jesse Kallio lähtee kisaan suurella innolla Suomen MM-osakilpailun, Secto Rallin, huipputuloksen jäljiltä.

Kovaa kärkikamppailua on jälleen odotettavissa SM2-luokassa, jossa Kallio ja kartanlukija Jussi Lindberg kilpailevat Ford Fiesta Rally3 -kalustolla.

- Tässä on saanut Jyskälän jälkeen jo tovin aikaa odotella, että pääsee taas ajamaan kilpaa. Pyritään saamaan samanlainen lyönti heti päälle, joka meillä oli MM-rallissakin, Jesse Kallio suunnittelee.

- Kaikki osaaminen täytyy laittaa peliin, jos meinaa kärkeen tähdätä. Tiedetään, että monta kaveria taistelee täysillä mitaleista päätöskisassa. Pyritään lyömään kuitenkin kiilaa sinne väliin.

Jesse Kallion kilpailuohjelmassa oli tällä kaudella kahden MM-rallin lisäksi pari treenikisaa ja kolme Ralli SM -osakilpailua. Niinpä 24-vuotias järvenpääläinen ei ole nyt mukana kamppailemassa SM-sarjan mitaleista.

- Mukava homma, että jo perjantai-iltana Kokkolassa pääsee ajamaan muutaman pätkän ja samalla ravistella ranteet kuntoon lauantain pääpäivälle. Pyritään ajamaan huipputulos, Kallio päättää.

Kilpailun kulkua voi seurata Ralli SM -sarjan liveseurannasta sekä Moottoriurheilu.tv:n YouTube-livelähetyksen kautta.

Kuva Hannu Rainamo, teksti Jarno Saari.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.