Kuva Loudlife Media / AKK.

VAG Motorsport -tiimin ohjelma jatkuu tiiviinä syyskaudella, kun viime viikonloppuna kalenterissa oli kaksi sprinttikisaa, ja tulevana lauantaina kilpaillaan kahden auton voimin Rantarallissa.

Aiemmin tällä kaudella VW Golfilla kilpaillut Miko Suvanto oli nyt liikkeellä uudella kilpailukalustolla, kun hän pääsi tutustumaan Seat Ibizan V1600-luokituksen ralliautoon.

Lauantaina Säkylässä ajetusta SM-rallisprintistä tuloksena oli Nuorten luokan viides sija. Turun UA:ta edustava 16-vuotias kuski paransi otteitaan sunnuntaina Laitilassa ajetussa sprintissä, josta tuloksena oli luokan kolmas palkinto.

- Otteissa näkyy vielä muutaman viikon takainen kaato, jonka vuoksi ei ollut riittävää luottoa ajamiseen. Uuden auton suhteen oli myös opettelua, Miko Suvanto myönsi.

Tiimipäällikkö Markku Suvanto ajoi sunnuntaina Laitilassa nolla-autona, mutta SM-rallisprintissä Skoda Fabia R2 -kuski sijoittui senioreiden luokassa kuudenneksi.

Seuraavaksi tiimin värit ovat edustettuna Mynämäen ympäristössä ajettavassa Rantarallissa. Perinteisen rallikisan viivalle VAG Motorsportista asettuvat Miko Suvanto Seatilla ja Ville Aromaa Volkswagen Pololla.

Rantaralli starttaa lauantaina klo 11.01 ja kilpailijoilla on edessä kuusi vauhdikasta erikoiskoetta.

Teksti Jarno Saari.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.