Ralli SM -sarjan toinen osakilpailu toi Konsta Motorsport -tiimille kauden toisen palkintosijoituksen, vaikka pieniä vastoinkäymisiä matkalle sattuikin.

18-vuotias Konsta Saarinen ja kokenut kartanlukija Joni Mäkelä sijoittuivat SM5-luokassa toiseksi, jonka myötä sijoitus sarjataulukon kakkosena vankistui. Viime vuoden mestari Ville Hautamäki oli tällä kertaa 32,7 sekuntia nopeampi.

- Todella hienot ja nopeat tiet oli tässä rallissa, jonka reitti oli viety aika kauaksi Kuopion kaupungista. Kisassa oli kunnon talviset olosuhteet, joten siinä suhteessa oli tosi hienoa ajaa, Konsta Saarinen kertasi.

- Omalta kohdaltani olotila ei ollut paras mahdollinen, kun ennen kisaa oli kuumeinen olo. Sen vuoksi ajosuoritukseen sai keskittyä tosi tarkasti. Melko virheettömän suorituksen teimme ja tulos oli hyvä.

- Meillä oli rallin aikana pieniä moottoriongelmia. Tulevina viikkoina täytyy auton huollon lisäksi päästä ajamaan treeniä, että olisimme vielä paremmassa iskussa seuraavassa kisassa, Konsta päätti.

Talvikauden viimeinen SM-osakilpailu koittaa Jyväskylässä 3.-4. maaliskuuta.

Jarno Saari kuva ja teksti.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla