Tuplamestari Rovanperä kehuu kovasti kuluneen kauden tallikavereitaan: "Ainakin tähän mennessä meidän tiimi on ollut tosi hyvä. Kaikki on pelannut hyvin yhteen, vaikka ajammekin toisiamme vastaan kilpaa."

Toyotan rallitallin ympärillä velloo kuuma keskustelu, kun puhutaan ensi vuoden kuljettajista. Esapekka Lapin kerrotaan siirtyvän Hyundaille, kun taas Ott Tänakia ollaan jossain spekulaatioissa istuttamassa takaisin Toyotalle.Toyotan kärkikuljettaja Kalle Rovanperä näkee yhteen hiileen puhaltavan tiimin tärkeäksi osaksi menestystä.

– Ainakin tähän mennessä meidän tiimi on ollut tosi hyvä. Oikeastaan joka vuosi Toyotalla on ollut hyvä paketti tiimikavereiden kanssa. Kaikki on pelannut hyvin yhteen, vaikka ajammekin toisiamme vastaan kilpaa, Rovenperä kommentoi Unibetille.

Kysyttäessä ensi vuoden tiimikavereista, Rovanperä antaa salaperäisen vastauksen.
– Kaikki ovat olleet tärkeässä asemassa, että olemme olleet vahvin tiimi. Joten katsotaan nyt, minkälaiset tiimikaverit ensi vuodelle tulee.
Rovanperä povaa Japanin rallista hankalaa: "Ei ole ihan omaan mieleen"

Uudessa-Seelannissa uransa ensimmäisen ralliautoilun maailmanmestaruuden varmistanut Kalle Rovanperä lähtee kauden päättävään Japanin osakilpailuun hyvillä mielen. Fiilis on rento, sillä Rovanperän voittaman kuljettajien mestaruuden lisäksi Toyota varmisti myös tallimestaruuden kaksi viikkoa sitten Espanjassa.
– Aika rennoin mielin voi lähteä viimeiseen ralliin. Ehkä sellainen viimeinen puristus ei ole siellä, mikä on ihan ymmärrettävää, Rovanperä ennakoi Japanista.
Toyota ajaa nyt pitkästä aikaa kotiyleisönsä edessä, joten edessä on tiimille tärkeä tapahtuma.
– Koetetaan ajaa tiimille hyvä tulosta, kun tämä on tallille kauden tärkein yksittäinen kilpailu. Ennen kisaa on ollut paljon PR-juttuja ja kisan jälkeen melkein kokonainen viikko vastaavia tapahtumia. Itse kisassa on varmasti mahtava fiilis, kun molemmat mestaruudetkin on jo varmistettu, Rovanperä kertoo.
Japanin osakilpailu ajetaan nyt uudessa paikassa ja ensimmäistä kertaa MM-tasolla asfalttipinnalla. Tämä saa Rovanperän mietteliääksi.
– Aika hankala kilpailu on tulossa. Todella kapeita ja hitaita erikoiskokeita, mikä ei ole ihan omaan mieleen. Erikoiskokeet tulevat varmasti myös todella likaisiksi.
Kauden päättymisen jälkeen Rovanperällä on edessään pieni loma Japanissa, mutta joulun hän viettää tutussa paikassa.
– Joulun vietän perheen kanssa Suomessa. En olekaan pitkään aikaa ollut Suomessa, joten joulun vietto kotimaassa on kiva asia. Aika pitkään ollaan tässä vielä reissussa, ennen kuin

Unibet

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla