Rally Drivers Teamin perinteinen vuosittainen ralli ajetaan tänä vuonna lauantaina 22.10.  Kilpailuun ilmoittautuminen on alkanut Kitissä päättyy tiistaina 11.10 klo 21.00.  

Tänä vuonna kilpailukeskuksena toimii Askola-Areena Linnankosketie 61 Askolassa. Kilpailu- ja lehdistötoimisto avautuvat lauantai aamuna 8.30. Askola-Areena valikoitus kilpailukeskukseksi sijaintinsa takia. Se on reittiin nähden lähempänä ja näin ei tule turhan pitkiä siirtymiä.

 

Kilpailun kokonaispituus on 98,36 km sisältäen 4 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 35,71 km. Kestopäällysteen osuus on erikoiskokeista 1,33 km.  Ennakkotutustuminen kilpailuluokilla 1-9 la 22.10 klo 9.00-13.00.  Lataa mobiililaitteellesi maksuton SPORTITY sovellus niin saat reaaliaikaista informaatiota rallista, salasana AG22.

Katsojien kannattaa hankkia rallipaketti sillä mm. siellä olevien vihjeiden perusteella löydät parhaimmat katselupaikat.  Rallipakettien myyntipaikat löytyvät osoitteesta www.rdt.fi. Myös Rally Drivers Teamin Facebook sivuilta löytyy rallista asiaa.

Tervetuloa kisaamaan tai seuraamaan paikan päälle.

Rally Drivers Team ry.

 

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla