Miko Jalava ja kartanlukija Matias Peippo SM Pohjanmaa Rallissa. Kuva: Samu Ekman / AKK.

Miko Jalava kilpailee tulevana viikonloppuna SM Ralli Mikkelissä Rallin Suomen Juniorimestaruussarjassa. RJSM-sarjapisteissä toisena oleva Jalava lähtee hakemaan kauden neljättä voittoaan Mikkelin sorateiltä.

Miko Jalava kartanlukijansa Matias Peipon kanssa kilpailevat Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan kauden viidennessä osakilpailussa SM Ralli Mikkelissä tulevana viikonloppuna. Lauantaina ajettava kilpailu sisältää seitsemän erikoiskoetta ja hieman yli sata erikoiskoekilometriä. Mäntyharjulaiskuljettajan kalenteri Ralli SM -sarjan kesäloman aikana on ollut kuitenkin kiireinen.

-Kesä on mennyt nopeasti. Ollaan ajettu SM-sarjan lomaillessa Starletilla pari kilpailua, jotka ovat jääneet valitettavan lyhyiksi. Corollan rattiin hypättiin treenimielessä viime viikolla.

Vaikka Jalava asuukin Mäntyharjulla, ei nuori lupaus ole viereisessä Mikkelin kunnassa ennen ajanut kilpailumielessä. Kyseessä onkin Jalavalle eräänlainen kotikilpailu.

-Ennen ei olla oltu Mikkelissä ajamassa, mutta penkalta ollaan seurattu talviralleja. Kotikenttäedusta ei voida siis puhua, mutta kisajärjestelyt ovat helppoja, kun voi nukkua yöt kotona.

Tavoitteena Jalavalla on jatkaa hyvää putkea RSJM-sarjassa, jonka mäntyharjulaiskuljettaja on voittanut tänä vuonna kolmesti. Tavoitteeseen auttavat kannustusjoukot Etelä-Savon nopeiden sorateiden varsilla.
-Jatketaan samalla kaavalla kuin ennenkin, eli voitosta tottakai ajetaan. Toivottavasti saadaan hyvä fiilis heti alusta alkaen, niin se hyvä tuloskin tulee. Reitin varrella on varmasti paljon tuttuja. Järjestimme yhteistyökumppaneilleni sekä muille mukana oleville bussikuljetuksen rallia katsomaan kotikilpailun kunniaksi. Olen innoissani siitä, mutta tuskin se ajamisen suhteen paineita aiheuttaa.

SM Ralli Mikkeli ajetaan 26.-27.8. Mikkelissä. Kilpailu käynnistyy lauantaina kello 10:00 Mikkelin Satamasta ja ensimmäinen erikoiskoe käynnistyy 10:39. Kilpailu päättyy Mikkelin Satamaan kello 19:29. Kilpailu sisältää seitsemän erikoiskoetta ja 106,27 erikoiskoekilometriä. Miko Jalava kilpailee numerolla 72. Kilpailua voi seurata Ralli SM -sarjan liveseurannasta sekä Moottoriurheilu.tv:n YouTube-livelähetyksen kautta.

Juho Koski / JalavaRacing-tiedotus
Kuva: Samu Ekman/AKK

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla