Ilmoittautuminen KITI-kisapalvelussa on avattu Historic Rally Club Finlandin kesätestipäivään (harjoituskilpailu), joka ajetaan lauantaina 30.7.2022 Kannuskoskella Luumäellä, Kouvolan Seudun Autourheilijat ry:n järjestämänä.

Harjoituskilpailussa on käytössä erittäin hieno valtiontieosuus (noin 5,70 km), jossa haasteita ja vaihtelevuutta korkeuseroineen löytyy riittämiin.

 

Nuotitus tapahtuu harjoituskilpailupäivän aamuna klo 9.00–10.30, ja ajoaikaa on harjoituskilpailulle varattuna klo 11.00–18.00, joten osallistujilla on mahtava mahdollisuus päästä karistamaan kunnolla ruosteet ranteista ennen elokuussa ajettavia rallikilpailuita.

Kilpailukeskuksena ja huoltoalueena toimii Kannuskosken tanssilavan alue; osoitteessa Koskentie 643, 46530 Kannuskoski. Kilpailukeskuksessa on buffetti, jossa tarjolla rallimakkaraa, kahvia, virvokkeita yms.

Harjoituskilpailun säännöt KITI-kisapalvelussa.

Harjoituskilpailuun hyväksytään 50 sääntöjen mukaisesti ilmoittautunutta kilpailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin ensisijaisesti historic-autot huomioiden.

Ilmoittautuminen harjoituskilpailuun päättyy KITI-kisapalvelussa tiistaina 26.7.2022 klo 21:00.

TERVETULOA MUKAAN!

Teksti Kikka Kuosmanen, kuva Marko Kyöstilä.

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.