Kilpailukalenterin päällekkäisyyden vuoksi PR-Racingin oma kilpailu, Autoglym Ralli ajetaan samaan aikaan kuin SM-osakilpailu Pohjanmaa Ralli.

17-vuotias Konsta Saarinen joutuu jättämään SM-osakilpailun väliin, mutta sen sijaan orivesiläinen lähtee Ford Fiestalla kotikisaansa.

Samalla Konsta puolustaa viime kesänä saavutettua Autoglym Rallin luokkavoittoaan.

Saarinen on SM-pistetaulukossa kuudentena ja hän on kerännyt pisteitä kaikista kauden neljästä osakilpailusta. SM-sarjassa saa jättää yhden kisan pois laskuista, joten Seinäjoen osakisan väliin jättäminen ei heikennä nuorukaisen asemia.

- Alkuperäinen syy oli se, että Fiestan moottorin osia on vielä huollettavana Puolassa M-Sportilla, eikä ne ehtineet ajoissa takaisin Suomeen. Saimme vastaavia osia lainaksi juuri sopivasti ennen kotikisaa, jonka ilmoittautuminen päättyi lähes viikkoa myöhemmin SM-ralliin verrattuna, Konsta Saarinen toteaa.

- Tutuissa maisemissa on aina hieno kilpailla. Päätarkoitus on treenata, pitää ajotuntumaa yllä ja tarkistaa auton tekniikan toimivuus huoltotoimien jälkeen, Konsta päättää.

Autoglym Ralli ajetaan lauantaina 18.6. keskuspaikkana Sappeen matkailukeskus. Reitti kiertelee Oriveden, Pälkäneen ja Kangasalan alueella.

15 euron hintaisia Rallipaketteja myydään seuraavissa paikoissa perjantaiaamusta lähtien:

Sappeen kilpailukeskus

Vehoniemen Automuseo

Neste Kuhmoinen

Neste Länkipohja

Pohjan vanha huoltoasema

  (Kangasala-Kuhmoinen tie, täällä vain käteismaksu)

Rallipaketti sisältää rallilehden, reittikartan ja yhdelle henkilölle rallipassin. Erikoiskokeille myydään lippuja 10 euroa/henkilö.

Jarno Saari

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla