AUK Jämsän Äijien sunnuntaina 5.6 järjestämä Ouninpohja Ralli on herättänyt kiinnostusta maamme rajojen ulkopuolellakin. Tämä rallikuljettajien maailman parhaaksi valitsema erikoiskoe ajetaan rallissa yli 25 kilometrin pituisena  kahteen kertaan. Lähtö on Hämepohjasta, ja maali Tommi Mäkisen hyppyrillä Kakaristossa.

Kilpailu starttaa Jämsän Portista klo 11.00, ja ensimmäinen auto on erikoiskokeen lähdössä noin puolen tunnin kuluttua. Suoritusten välissä on lähes kahden tunnin tauko rallin lähtöpaikan välittömässä läheisyydessä. Toisen vedon maali on myös kilpailun maali noin klo 17 aikoihin. Tämä kaikki edellyttäen, ettei satu mitään viivästyksiä.

 

Aikataulullisesti mukaan voidaaan ottaa 150 autokuntaa, ja ilmoittautuminen on jo täydessä käynnissä.

Lippurannekkeita hintaan 15€ voi ostaa käteisellä EK:n varrella, ja Jämsän Portista niitä saa myös maksukortilla. Rannekkeella voi seurata molemmat vedot, ja katselualueiden grillit palvelevat päivän aikana.

Ralliradio kuuluu kattavasti muutaman kymmenen kilometrin säteellä taajuudella 98,5 Mhz, ja suunnitelmat on myös nettiin striimaamisesta. Jo nyt yotubeen on tullut klippejä, ja lisätietoa julkaistaan Jämsän Äijien sivuilla, rallin sivuilla ja Äijien facebookissa, kun asiat vahvistetaan.

Oman lukunsa on kirjoittamassa Ari Vatanen, joka on käynnistänyt toimet osallistuakseen 70-vuotisjuhlakilpailuunsa Ouninpohja Rallissa. Arin klippejä on myös järjestäjän sivuilla ja niitä on tulossa lisääkin.

Teksti Tapio Leppämäki

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla