Ouninpohja Ralli nyt facebookissa. Käyppä pyytämässä kaveriksi, niin tiedät mitä Ounissa tapahtuu. Ouninpohja Ralli alkukesän kokokohta ajetaan 5.6.2022.

Kilpailu koostuu reilusta 50 kilometristä orginaalia Ouninpohjaa joka ajetaan kahtessa 25 km osuudessa ja samaan suuntaan molemmin kerroin. Kilpailuun otetaan 150 kilpailijaa mukaan ja mikäli kaikki aikataulut menevät suunnitellusti, kierrosten välissä kilpailijoille jää vajaan parin tunnin huoltomahdollisuus.

 

Yleisölle erikoiskokeella tapahtuu lähes koko ajan, joten vauhtipäivän startattua Jämsän Portista klo 11.00 on ensimmäinen auto Ouninpohjan erikoiskokeella n. 11.30 ja viimeisen auton odotetaan suorittavan Ouninpohjan klo 17.00 aikoihin. Lippurannekkeita tapatumaan saa erikoiskokeen varrelta käteismaksulla tai sen voi käydä ostamassa Jämsän Portista, jossa käy myös pankkikortti maksuna. Lippurannekkeen hinta on 15 e ja sillä pääset seuraamaan molemmat kierrokset ek:lla.

 

Kilpailussa on mukana nuottiluokat , ennakkotutustumattomat, kutsukilpailija luokka sekä kansainvälinen luokka. Ajosuunta on Hämepohjasta- Kakaristoon päin. Kilpailijoiden ennakkotutustuminen tapahtuu joko lauantaina klo 15-19 tai kilpailun aamuna klo 7.00-9.00, eikä ennakkotutustumisen kertoja rajoiteta, eli halutessaan voi käydä lauantaina ja tarkistaa merkinnät vielä sunnuntaina.

Himos Lomilta löytyy myös jokaiselle sopivia majoituksia rallin aikaan. www.himoslomat.fi 

Kilpailu keskus sijaitsee Neste Jämsän portissa, jonka läheisyydessä on myös huoltoalueet. Kilpurit käydään turvallisuustarkastamassa totutusti TJ-katsastuksessa.

Katsojille päivästä on odottavissa loistava kilpailun seuraamiseen, ralliradio pitää reitinvarrella kaikki tapahtumien tasalla. Katselualueet ja niillä olevat grillit palvelevat katsojia päivän aikana.

Tervetuloa Jämsään viettämään helluntaita !!

Etusivu - HimosLomatEtusivu - HimosLomat

 

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.
 

Uusimmat markkinoilla