Autoliitto Jyväskylää edustavalla Henri Hokkalalla on Kokkolan SM ralliin lähdettäessä SM3 -luokan piikkipaikalle matkaa 18 pistettä. Epäonnen soturinakin tälläkaudella mediassa tituuleerattu Hokkala ei ole yhtäkään ehjää sarjakilpailua päässyt vielä tällä kaudella kokemaan, mutta Kokkolassa olisi täydellinen paikka ajaa kauden paras kisa.
Talvikautensa R2:lla Peugeotilla ajanut ja kesäkaudeksi kovasti panostanut Hokkala pääsi vasta toisessa kesäosakilpailussa pohjanmaalla debytoimaan uudella Rally4 fiestallaan.  Pelihuumoria koeteltiin kuitenkin jälleen kun kisan toiseksi viimeisellä erikoiskokeella räjähti rengas ja johtopaikka vaihtui neljänteen sijaan. Seuraavaan osakilpailuun sisuuntuneena lähtenyt Hokkala johti Lahdessa perjantaista aina lauantaina aamun ensimmäiselle erikoiskokeelle saakka jossa EK:n lähtö kiihdytyksessä vetoakselin rikkoutuminen päätti jälleen matkan ja hyvien pisteiden metsästyksen toistamiseen.

Rallin SM sarjan kauden päätös osakilpailuun valmistautuminen on sujunut ongelmitta ja Hokkala odottaa erittäin haastavaa mutta mielenkiintoista kauden päätöstä. Uusi ralli lähes kaikille ja lauantai-illan pimeys tuovat varmasti omat haasteensa kisaan.

-Odottavaisin mielin, kovat on panokset kauden päätökseen ja vähän ajokoiran rooliakin meille tarjolla mutta tehdään se mikä osataan ja katsotaan sunnuntaina sit mitein äijät siinä edessä ovat ajaneet.

Myös Printsport Cupin osalta eletään jännittäviä hetkiä kun voittaja valitaan Kokkolan osakilpailun jälkeen. Tulevalla kilpailulla on varmasti painoarvoa  valintoja tehtäessä joten senkin osalta viikonloppuna seurattavaa riittää. 

Lisää infoa viikonlopun tapahtumista löydät niin Rallin SM sarjan kuin Hokkala Racingin somesta!


SM3-luokan pistetilanne 5/6 osakilpailun jälkeen

1. Roope Korhonen 75p
2. Lauri Joona 74p
3. Tuukka Hallia 64p
4. Henri Hokkala 57p
5. Tommi Heino 43p

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.