Kesäkauden edellisissä Ralli SM -sarjan osakilpailuissa Aleksi Röyhkiö on noussut tuttujen kärkikuskien haastajaksi, mutta viikonloppuna Lahden ympäristössä ajettu kauden viides osakilpailu ei sujunut SM1-luokan tulokkaalta suunnitelmien mukaan.

Kesätauon aikana Röyhkiön kilpailukalustolle suoritettiin täydellinen huolto, jonka seurauksena ajotreeneille ja testeille ei jäänyt niin paljon aikaa kuin oli kaavailtu.

21-vuotias ylöjärveläinen tuskaili myös Skoda Fabian säätöjen kanssa Lahden osakilpailussa ja oli avauspäivän kolmen erikoiskokeen jälkeen seitsemännellä sijalla.

- Auton ajettavuus ei ollut kohdallaan, mutta on myönnettävä, että kuskin tuntuma ei ollut yhtä hyvällä tasolla kuin kesän alussa, Röyhkiö kertasi.

Röyhkiö ja kartanlukija Ville Mannisenmäki pitivät toisena päivänä sijoituksensa, mutta saivat kuudenneksi korkeimmat pisteet, kun rallin voittaja virolainen Egon Kaur ei kilpaillut sarjapisteistä.

- Tällä kertaa ei päästy nousemaan odotettuun vauhtiin ja taistelemaan palkintopallisijasta. Meidän tiimillä on tiedossa ne asiat, jotka teemme toisin ennen seuraavaa kisaa. Kauden päätteeksi olisi jälleen tarkoitus haastaa sarjan kärkikuskit, Röyhkiö päätti.

Ralli SM -sarjan viimeinen osakilpailu koittaa Kokkolan ympäristössä 25.-26. syyskuuta.

Jarno Saari

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.