Jere Pensas uskoo tasaisen kovaan vauhtiin Pohjanmaa Rallin reitillä nyt perjantaina ja lauantaina. (Kuva: Sportkuvat / Eero Auvinen)

Rallin SM-sarjan kauden neljäs osakilpailu kurvaillaan tulevan viikonlopun aikana Pohjanmaa Rallin merkeissä Seinäjoen ympäristössä. Renault Meganea käskevä Jere Pensas lähtee kahden päivän koitokseen SM4 -luokan pistetaulukon kakkospaikan puolustajana. Laihialainen luottaa rallissa tasaisen vauhdin taktiikkaan.

Pohjanmaa Ralli käynnistyy perjantaina 18. kesäkuuta kahdella erikoiskokeella. Rallin ratkaisut ajetaan lauantain kuudella erikoiskokeella. Pensas ja kartanlukija Jouni Saarijärvi hakivat rallifiilistä kisaviikon nuottitreeneistä.

-Pyritään siihen, että rallin nuotit tulisivat helposti paperille heti ensimmäisestä erikoiskokeesta alkaen. Perjantaina ajetaan kilpaa jo sen verran reipas määrä kilometrejä, että heti alusta saakka pitää olla hyvin hereillä. Lauantaille ei voi jättää mitään kirittävää, Pensas avasi.

-Mitään erikoista vauhdin jakoa ei ole suunniteltu. Kilpailu luokassa on niin kova, että koko reitti on vedettävä sen minkä osaa. Riskejä ei kuitenkaan kannata ottaa, koska vain kunnon pistepotilla pysymme mukana mitalin tavoittelussa. Tasaisen kova vauhti kaikille kahdeksalle erikoiskokeelle, sillä tavoittelemme kolmen joukkoon.

Pohjanmaa Ralli käynnistyy perjantaina illalla klo 19:01 Seinäjoen torilta. Lauantain erikoiskokeille startataan Rengastien Autotarvikkeen tontilta aamupäivällä klo 10:01. Kuuden kiirustaipaleen jälkeen rallikaravaani suuntaa maalipaikalle Seinäjoen torille. Sinne ensimmäinen kilpailupari saapuu klo 18:20.

Teksti: Pensas Racing / JiiVee Korpela

Kirjaudu

 
 
Ralli.net
Ryhmä (Julkinen) · 4 703 jäsentä
Liity Ralli.net ryhmään
Ralli.nettiin rekisteröityneille tarkoitettu Facebook keskusteluryhmä.